Vacature Herintreder basisonderwijs

Herintreder basisonderwijs in Goes

Over de functie

We zijn op zoek naar herintreders die hun liefde voor lesgeven willen voortzetten in het basisonderwijs. Bij Maandag® bieden we je de kans om opnieuw deel uit te maken van een enthousiast en toegewijd team van leerkrachten, waar je jouw waardevolle ervaring en kennis kunt delen met de volgende generatie.

Als herintreder kun je rekenen op de nodige ondersteuning en begeleiding. Samen kijken we naar de school, doelgroep en leeftijdsgroep die het beste bij jou passen, zodat je een vlotte start kunt maken in jouw nieuwe onderwijsavontuur.

Wat bieden wij nog meer:

  • Een (vast) dienstverband voor 24 tot 40 uur per week, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren;
  • Salaris gebaseerd op onderwijsschalen, met een bereik van minimaal €3.483,- per maand en maximaal €5.862 op basis van 40 uur per week en afhankelijk van werkervaring;
  • Naast je maandsalaris ontvang je een 13e maand, vakantiegeld, pensioenopbouw en een vergoeding van €0,23 per kilometer voor reiskosten of leaseauto;
  • Persoonlijk begeleiding;
  • Toegang tot de Maandag® academy.

Functie eisen

  • Je hebt een pabo bevoegdheid.

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Herintreder basisonderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Ziekenverzorgers
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3483 – 5862
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via jessica.pinto@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Herintreder basisonderwijs Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures