Vacature MBO Doktersassistent Asielzoekers

MBO Doktersassistent Asielzoekers in Goes

Over de functie

1.      Een groot netwerk: Bij Maandag® hebben wij een groot netwerk. Wij hebben connecties met grote organisaties in de regio Zeeland en West-Brabant. Dit houdt in dat je nog meer ervaring op kunt doen binnen het vak doktersassistent. Bij ons kun je ook in het ziekenhuis werken!

2.      Variatie en Zekerheid: Als ervaren doktersassistent waardeer je afwisseling in je werk. Bij Maandag® krijg je de kans om verschillende uitdagingen aan te gaan terwijl je kunt rekenen op flexibele zekerheid.

Wij begrijpen dat jouw ervaring als doktersassistent van onschatbare waarde is. Wij willen jou erbij helpen om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen. Dit doen wij onder andere door aan te horen wat jouw wensen zijn en samen te kijken hoe we deze in vervulling kunnen brengen. Ik als Recruiter vervul een waardevolle rol in jouw onboarding binnen Maandag®. Ik ben jouw directe aanspreekpunt op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Functie eisen

Als ervaren doktersassistent is het essentieel dat je medische kennis meeneemt vanuit je verleden. Goede communicatieve vaardigheden is belangrijk om duidelijk te kunnen communiceren met je directe omgeving. Ook sta je sterk in je schoenen en kun je omgaan met het schakelen met een tolk. Als ervaren doktersassistent beschik je tenminste over:

·      Een diploma als doktersassistent.

·      Ervaring als doktersassistente in een pré.

·      Relevante kennis van medische terminologie en medische procedures.

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de MBO Doktersassistent Asielzoekers die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Technici op het gebied van de elektronicatechniek
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2370 – 3470
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via chiara.crisafulli@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. MBO Doktersassistent Asielzoekers Maandag 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures