Vacature GZ Psycholoog

GZ Psycholoog in Kloetinge Gem Goes

Over de functie

In de rol van GZ psycholoog bij Maandag® ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige zorg aan patiënten met uiteenlopende psychische klachten en stoornissen. Je voert intakegesprekken, verricht diagnostiek en biedt behandeling volgens de geldende richtlijnen. Daarnaast stel je behandelplannen op en voer je ze uit. Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen en buiten de organisatie en stemt af met verwijzers en andere betrokken partijen.

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en beschikt over ervaring met diverse behandelmethoden en therapieën. Je bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen en richtlijnen binnen het vakgebied en past deze toe in je werkzaamheden. Bovendien communiceer je helder en respectvol met patiënten en andere betrokkenen.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding tot GZ Psycholoog;
  • BIG geregistreerd;
  • Kennis van verschillenden behandelingen en therapievormen.

Over het bedrijf

Maandag biedt de kans om je expertise bij diverse opdrachtgevers in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Dit is een uitstekende manier om veel verschillende werkervaring op te doen en je verder te ontwikkelen. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de GZ Psycholoog die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:gz-psycholoog
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4200 – 7000
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. GZ Psycholoog Maandag 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures