Vacature Voorman Groenvoorziening

Voorman Groenvoorziening in Kruiningen

Functieomschrijving

Jij bent een ervaren medewerker groenvoorziening. En jij bent toe aan iets nieuws! Wij hebben dé baan voor je! Als Voorman Groenvoorziening bij Gemeente Reimerswaal. Dat is een hele mooie job, met hele mooie arbeidsvoorwaarden. Welke? Lees snel verder!

#vacature #groenvoorziening #groenbeheer #gemeente #werksfeer #pensioen

Wat bieden wij jou
 • Minimaal € 3.385 per maand, maximaal € 3.682
 • 8.33% vakantiegeld 25 vakantiedagen pensioen
 • 2,5 dag weekend, want op vrijdagmiddag altijd vrij
 • Gezellige collega's, lekker buiten werken
 • Nog geen VCA? Tempo-Team betaalt jouw cursus!
Wie ben jij

Jij houdt van de natuur. En die passie, die weet jij over te brengen op je team. Door jouw enthousiasme en natuurlijke manier van leiding geven. Jij staat niet boven je team, nee, jij maakt sámen met hen het verschil. Zij zien in jouw die vakkundige groenvoorziener. Waar ze graag van willen leren. Voorman Groenvoorziening, zijn daar harde eisen voor? Ja, die zijn er, check maar:

 • relevante opleiding of ervaring op mbo-niveau 3/4
 • goede beheersing van de Nederlandse taal
 • fijne leidinggevende capaciteiten
 • fulltime beschikbaar (32 uur is bespreekbaar)
 • in bezit van rijbewijs BE en VCA-VOL (of bereid dit laatste te behalen)
Wat ga je doen

Als Voorman Groenvoorziening heb jij een lekker afwisselende baan. Op maandag een rondje langs de sportvelden. Even de resten van het voetbalweekend wegwerken! Dinsdag draag je met je team een steentje bij aan het waardig afscheid van die 94-jarige inwoner. Woensdag: regulier onderhoud aan de diverse plantsoenen! Zo mooi om te zien dat alles weer in bloei komt! Tussendoor maak je nog wat werkroosters en planningen. Terwijl je op donderdag een glijbaan repareert met 1 van je teamleden check je hoe het met hem is. Want hij is pas papa geworden, dus je bent benieuwd of hij nog aan slapen toekomt! Vrijdagochtend ronden jullie de week af en dan begint het weekend. Heerlijk! Maar je kijkt stiekem ook weer uit naar volgende week. Zie je wel, Voorman Groenvoorziening, dat is echt een leuke baan!

Want ook in de onderste bestuurslaag van de overheid ben je onmisbaar!😎

Nog wat taken op een rij:

 • opstellen planningen, voorbereiden en organiseren groenwerkzaamheden
 • werken met voertuigen, machines en gereedschap
 • onderhouden van parken, openbaar groen, begraafplaatsen, speelterreinen enzovoorts
Waar ga je werken

Bij Gemeente Reimerswaal zijn ongeveer 39 mensen werkzaam in he groen. Als Voorman Groenvoorziening word je verantwoordelijk voor Team Yerseke. Hier werk je met 3 tot 6 collega's samen. Jullie zijn van alle moderne gemakken voorzien. Werken in het prachtige Reimerswaal, dat wil toch iedereen?

Sollicitatie

Is deze baan als Voorman Groenvoorziening jou op het lijf geschreven? Mooi! Solliciteer dan meteen via de gele knop. Dan nemen we op korte termijn contact met je op! Vergeet je niet om je CV te uploaden? Des te sneller kunnen we je voorstellen bij de Gemeente!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:voorman sloopwerken
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3682 – 3682
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via grdebevelanden@tempo-team.nl of 01133 08120. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Voorman Groenvoorziening Tempo-Team 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures