Vacature Locatiehoofd Wonen met Zorg

Locatiehoofd Wonen met Zorg in Bruinisse

Over de functie

Ben jij een bevlogen Locatiehoofd dat niet aan de zijlijn staat maar actief de kar trekt? Dan ben ik opzoek naar jou!

Als hoofd van de locatie is het van groot belang dat je vernieuwend denkt en buiten de gebaande paden durft te treden. Je streeft naar een veilige en inspirerende woon- en werkomgeving waar het welzijn van de bewoners in het verpleeghuis voorop staat. Respect voor het natuurlijke ritme van de bewoners en het geven van regie over hun eigen leven zijn voor jou vanzelfsprekend. Naast de zorg voor mensen met dementie, vervul je als Locatiehoofd ook een essentiële rol in het bieden van zorg aan Parkinsoncliënten via dagbesteding.

Daarnaast geef je als Locatiehoofd leiding en coach je de zorg- en welzijnsteams, teamcoördinatoren en kwaliteitsverpleegkundigen. Je stimuleert het team om het beste uit zichzelf te halen en biedt ondersteuning waar nodig. Herken jij jezelf als een positieve, deskundige en strategisch denkende professional die klaar is voor de uitdaging van het leiden van een prachtige locatie? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

  • HBO zorg en welzijn, aangevuld met een management opleiding of bedrijfsvoering op HBO niveau;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Positieve persoonlijkheid;
  • Empathische instelling.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag binnen het mooie Zeeuwse, graag vertel ik hier meer over middels een telefoongesprek!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Locatiehoofd Wonen met Zorg die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Leidinggevende functies op het gebied van gezondheidsdiensten
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 5200
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Locatiehoofd Wonen met Zorg Maandag 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures