Vacature Startende Wijkverpleegkundige

Startende Wijkverpleegkundige in Sint-Maartensdijk

Over de functie

Als startende Wijkverpleegkundige bij Mandag® krijg je de kans om te werken in dynamische zorgomgevingen. Je bent niet alleen een zorgprofessional, maar ook een steunpilaar voor cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving. Jouw dagelijkse werkzaamheden variëren van medische zorg tot het bieden van een luisterend oor en het creëren van een positieve sfeer binnen het team. Samen met jouw collega’s werk je aan het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënten, maar speel je ook in op de ontwikkelingen in de wijk en geef je voorlichtingen. Tevens kun je een aandachtsvelder worden in een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld wondzorg, palliatieve zorg of het medisch specialistisch team. Zo help jij je collega’s om blijvend aandacht te hebben voor een onderwerp.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding tot HBO-Verpleegkundige;
  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;
  • Bereid om onregelmatige diensten te werken.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag binnen het mooie Zeeuwse, graag vertel ik hier meer over middels een telefoongesprek!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Startende Wijkverpleegkundige die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Verpleegkundigen met hogere opleiding
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3500
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Startende Wijkverpleegkundige Maandag 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures