Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Yerseke

Zorggroep Ter Weel

  • Grijs, Groen en Gelukkig

Vrijwilligers locatie Moerzicht

Vrijwilliger

Locatie Yerseke

Aantal uur Uren in overleg

Ervaring Niet van toepassing

Opleidingsniveau Niet van toepassing

Fietsvrijwilliger

Geniet je ook zo van fietsen in de vrije natuur? Uit onderzoek is gebleken dat cliënten van een verpleeg- of verzorgingshuis gemiddeld maar 6 minuten per maand buiten komen. Een goede reden voor Ter Weel om op zoek te gaan naar vrijwilligers die het leuk vinden om regelmatig met een cliënt te fietsen op de duofiets. De duofiets heeft elektrische ondersteuning om het fietsen te vergemakkelijken. De cliënt is dan weer eens lekker buiten, kan genieten van de natuur en de omgeving en heeft even een ander praatje. In onze huizen wonen veel cliënten die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator en dus een begeleider nodig hebben om even naar buiten te gaan. De groep cliënten die graag wil fietsen wordt steeds groter en daarom komen we graag in contact met enthousiaste fietsvrijwilligers. Onze bewoners zijn blij met een behulpzame, vriendelijke vrijwilliger die affiniteit heeft met ouderen.

Persoonlijk vrijwilliger voor begeleiding

Voor onze cliënten zoeken we een persoonlijk vrijwillig(st)er die regelmatig een bezoek aan de cliënt kan brengen. Onze cliënten vinden een persoonlijk bezoek fijn!
Met een gesprekje, een kopje koffie, een boodschap of een wandeling breng je een cliënt een moment van sfeer en gezelligheid.

Samen wandelen

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om regelmatig met een cliënt in een rolstoel of rollator te wandelen. Een rondje langs de bekende plekjes in Yerseke of de Moer. De cliënt is dan weer eens lekker buiten, kan genieten van de natuur en de omgeving en heeft even een ander praatje. In onze huizen wonen veel cliënten die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator en dus een begeleider nodig hebben om even naar buiten te gaan. De groep cliënten die graag wil wandelen is groot en daarom komen we graag in contact met enthousiaste wandelgenoten.

Vrijwilligers voor de koffie en thee ronde

In het verzorgingshuis van Moerzicht op afdeling Mytilus wordt op drie momenten van de dag een koffie en thee ronde door vrijwilligers verzorgt. Zij zetten de benodigdheden hiervoor klaar en gaan bij de bewoners langs op hun kamer. Hierdoor is er direct contact en aandacht voor de bewoners.

Voor deze koffie en thee rondes zoeken wij meerdere nieuwe vrijwilligers die dit willen doen. Hoe vaak je dit wilt doen ligt helemaal aan jouw eigen mogelijkheden en wensen. Één moment per week zou al super zijn!

Vrijwilliger maaltijd thuis

Fijne collega's gezocht die volgens rooster, in tweetallen, maaltijden bij mensen thuis willen bezorgen.
Heeft u een auto, bent u fysiek in staat de maaltijdbakken te dragen en vindt u het leuk onderdeel te zijn van een gezellig Maaltijd thuis team? Dan zoeken wij u!

Vrijwilligers voor diverse evenementen / activiteiten

Voor onze afdelingen binnen woonzorgcentrum Moerzicht te Yerseke zoeken we vrijwilligers die kunnen helpen bij verschillende evenementen en activiteiten. Denk hierbij aan het assisteren bij bijvoorbeeld de bingo, muziek, koor, bloemschikken enz. Samen met team welzijn wordt er een activiteiten kalender gemaakt en worden de vrijwilligers ingezet. Je kunt aangeven wanneer en bij welke activiteit je wilt helpen.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die:

 • Met aandacht en persoonlijke benadering de bewoners wil begeleiden
 • Creatief is om zowel bij kleine, individuele, en grote activiteiten te ondersteunen
 • Inlevingsvermogen en humor heeft en goed kan luisteren
 • Samenwerken met de medewerkers

Wat bieden wij?

 • Een gezellig team van vrijwilligers en collega's
 • Te plannen in je eigen vrije tijd
 • Goede begeleiding bij het vrijwilligerswerk
 • Informatie via een digitaal platform
 • Mogelijkheid tot kennisbevordering
 • Goede attentie regeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Een waardevolle bijdrage in het welzijn voor bewoners.

Enthousiast geworden?Functie:vrijwilligers
Startdatum:05-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgcentrum Ter Weel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Vrijwilligers Zorgcentrum Ter Weel 05-05-2024

Bekijk ook andere vacatures