Vacature Verpleegkundig Specialist

Verpleegkundig Specialist in Goes

Over de functie

Ben jij een Verpleegkundig Specialist met een passie voor hoogwaardige patiëntenzorg? Wil jij elke maandag met frisse energie en een glimlach aan de slag gaan in een dynamisch ziekenhuis? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als Verpleegkundig Specialist speel je een cruciale rol in het bieden van gespecialiseerde zorg aan patiënten binnen een ziekenhuis. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van complexe verpleegkundige handelingen, het stellen van diagnoses en het opstellen van behandelplannen. Daarnaast werk je nauw samen met artsen, verpleegkundige en andere zorgprofessionals om de hoogste kwaliteit van zorg te waarborgen. Daarnaast heb jij de vrijheid om jouw expertise te benutten en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de afdeling.

Wat krijg je van Maandag®?

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen het ziekenhuis;
 • Een markconform salaris tussen de
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en bij te dragen aan innovatieve zorgprojecten;
 • Mogelijkheid tot een leaseauto;
 • Mogelijkheid tot een vast dienstverband;
 • Eindejaarsuitkering.

Functie eisen

 • Afgeronde Masteropleiding tot Verpleegkundig Specialist;
 • BIG-registratie als Verpleegkundig Specialist;
 • Relevante werkervaring.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. 

Neem vrijblijvend contact op via 06 - 23 75 29 40 of mirte.schott@maandag.nl

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verpleegkundig Specialist die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:specialistisch verpleegkundige
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3400 – 5700
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Verpleegkundig Specialist Maandag 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures