Vacature Startende invalleerkracht

Startende invalleerkracht in Goes

Over de functie

Als startende invalleerkracht krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in het basisonderwijs en jezelf te ontwikkelen. Je zult lesgeven op verschillende scholen en in diverse klassen in Zeeland waardoor je kunt leren van verschillende onderwijsmethoden en culturen.

Je wordt onze held of heldin, klaar om in te springen wanneer een leerkracht langdurig afwezig is door ziekte, zwangerschapsverlof of andere redenen. Ervaring als invalleerkracht is geen vereiste maar we zoeken wel naar een flexibele leerkracht die niet terugdeinst voor uitdagingen en veranderingen.

Bij Maandag® bieden we niet alleen een stimulerende en diverse werkomgeving met de zekerheid van een contract maar ook persoonlijke begeleiding. Je hebt een vaste contactpersoon die je ondersteunt en adviseert. Samen kijken jullie welke school, welke doelgroep en welk type onderwijs het beste bij jou passen.

Daarnaast kun je profiteren van diverse trainingen via de Maandag® academy om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien als invalleerkracht. Zo geven we jou de beste start om een succesvolle carrière als invalleerkracht te lanceren.

Verder bieden wij nog:

  • Je krijgt bij ons een (vast-)dienstverband;
  • Het salaris wordt bepaald op basis van LB en LC onderwijsschalen en kan variëren van € 3.483,- tot € 5.862- per maand (op basis van 40 uur per week);
  • Bovenop je maandsalaris bieden we extra voordelen, waaronder een 13e maand, vakantiegeld, pensioenopbouw en een vergoeding van €0,23 per kilometer voor reiskosten;
  • Persoonlijke begeleiding.

Functie eisen

  • Je hebt een onderwijsbevoegdheid waarmee je bevoegd bent om in het basisonderwijs te werken.

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Startende invalleerkracht die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Onderwijsgevenden in het basisonderwijs
Startdatum:11-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3483 – 5862
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via jessica.pinto@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Startende invalleerkracht Maandag 11-04-2024

Bekijk ook andere vacatures