Vacature Huishoudelijke Hulp

Huishoudelijke Hulp in Zierikzee

Ik zoek een baan

Bij Eilandzorg staat uw kwaliteit van leven voorop

Zierikzee | 6 uur

Zorg jij voor een schone, veilige en fijne woonplek voor onze cliënten?
Werk wat ertoe doet! Dat is werken in de ouderenzorg. Voor onze locaties De Wieken en Mitt Hem zoeken we een huishoudelijk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de huishoudelijke werkzaamheden bij cliënten in ons zorgcentrum en de openbare ruimtes. Denk aan schoonmaken van sanitair en keuken, ramen zemen en stofzuigen. En als het mogelijk is; samen met de cliënt!


Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Ook kan je goed samenwerken met de oudere cliënten en ben je in staat om zelfstandig te werken. Enige kennis en ervaring op het gebied van huishoudelijk werk is een vereiste.

Lijkt dit je wat?
Je komt te werken in een klein team. Tijdens vakanties en ziekte vallen jullie voor elkaar in, zodat de cliënten altijd op een schone woonomgeving kunnen rekenen! Je werktijden en -dagen zijn in overleg met de Manager Facilitair te bepalen en vinden in ieder geval overdag plaats. In eerste instantie is het een tijdelijk contract, met de mogelijkheid tot vast. Eventuele uitbreiding van uren behoort in de toekomst tot de mogelijkheid. De functie is ingedeeld in schaal 15 van de CAO VVT.


Solliciteer snel!
Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Judith Terwindt, Facilitair Manager, via . Of stuur direct een e-mail met een korte motivatie én een beschrijving van eerdere banen of ervaring naar sollicitatie @eilandzorg.com .
Leuk om van je te horen!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Eilandzorg Schouwen-Duiveland
t.
Bereikbaar:
maandag t/m vrijdag 09:00 - 16:00 uur
zaterdag 10.00 - 15.00 uurFunctie:huishoudelijke hulp
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:6 – 6

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Huishoudelijke Hulp Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures