Vacature Teamleider GGZ

Teamleider GGZ in Kloetinge Gem Goes

Over de functie

Als Teamleider GGZ ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van een team gedreven professionals binnen een grote GGZ instelling. Je zorgt voor de optimale samenwerking en bent in staat het beste uit je team te halen. Daarnaast draag je zorg voor het opstellen en bewaken van behandelplannen en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geboden zorg. Je bewaakt de voortgang van de behandelingen en stuurt bij waar nodig.

Naast het leiding geven aan het team, onderhoud je nauw contact met anderen betrokkenen. Je hebt een proactieve houding en speelt in op de ontwikkelingen binnen de GGZ. Samen met je team ga jij voor succes en blijf je werken aan het verbeteren van de zorgprocessen en de kwaliteit van de zorgverlening.

Functie eisen

  • Een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding;
  • Ruime ervaring binnen de GGZ, bij voorkeur in een leidinggevende functie;
  • Sterke communicatieve en coachende vaardigheden;
  • In staat om resultaatgericht te werken en doelstellingen te behalen.

Over het bedrijf

Een grote instelling voor de geestelijke gezondheidzorg in Zeeland. De organisatie streeft ernaar om zorg op maat te leveren, waarbij de individuele behoeften en doelen van de cliënten centraal staan. Daarnaast is de organisatie betrokken bij regionale samenwerkingen en initiatieven om de geestelijke gezondheidzorg in de regio verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Teamleider GGZ die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Leidinggevende functies op het gebied van gezondheidsdiensten
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3700 – 5700
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Teamleider GGZ Maandag 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures