Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Rijswijk Zh

Zoetermeervoorelkaar logo

  • Zoetermeervoorelkaar logoZoetermeervoorelkaar logo

Stichting Middin

Adres Burgemeester Elsenlaan 170 Vestigingsplaats Rijswijk Telefoon Toon telefoonnummer E-mail Toon e-mailadres Website https://middin.nl/ Omschrijving Middin ondersteunt mensen met een beperking bij het leiden van hun eigen leven volgens eigen wensen en toekomstbeelden, in en met de samenleving. Het gaat om kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.
Wil je graag iets voor een ander doen? Middin verwelkomt graag mensen die iets voor anderen willen betekenen. Of het nu gaat om een boodschap doen, een bingo organiseren, knutselen, wandelen, koken op een steunpunt, een praatje maken, een muziekmiddag begeleiden of een jongere vergezellen naar paardrijles. Je kunt één op één contact aangaan of meehelpen bij groepsactiviteiten. Er is altijd wel een activiteit en een cliënt die jou verdient.


Functie:vrijwilliger
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zoetermeer voor Elkaar via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Vrijwilliger Zoetermeer voor Elkaar 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures