Vacature Beleidsmedewerker Wonen

Beleidsmedewerker Wonen in Goes

Over de functie

Als beleidsmedewerker Wonen ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van beleid op het gebied van wonen. Hierbij werk je nauw samen met diverse stakeholders, waaronder collega's, woningcorporaties, gemeenten en andere partners. Je adviseert het management over beleidsontwikkelingen en bent verantwoordelijk voor het opstellen van beleidsnota's en rapportages.

Functie eisen

Dit vragen wij van jou als Beleidsmedewerker Wonen:

 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring binnen een overheidsorgaan
 • Affiniteit/ervaring met het onderwerp wonen, woonopgave, bebouwde omgeving etc.
 • Ten minste hbo of wo geschoold;
 • Beschikbaar voor minimaal 16 uur per week.

 

Dit biedt Maandag® jou:

 • Een (vast) dienstverband bij Maandag®. En vanuit deze fijne positie de mogelijkheid om verschillende opdrachten aan te nemen;
 • Schaal 8-10A conform Gemeente CAO, max. € 6.245,- op basis van 40 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 6,75%;
 • Hybride werken en een reiskostenvergoeding van €0,23 per km;
 • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy;
 • Ook mogelijk op ZZP-basis.

Over het bedrijf

Bij Maandag® kan elk jaar er anders uit zien: korte opdrachten, langdurige projecten en detavast constructies. Binnen ons netwerk aan gemeenten en overheidsinstanties zit er voor jou als adviseur zeker een passende plek bij waar jij je specialisme kan toepassen. En dit alles met de zekerheid van een (vast) dienstverband bij Maandag®. Voor vragen over de vacature kan je bellen naar 0651185563 of mailen naar franklin.vananrooij@maandag.nl.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleidsmedewerker Wonen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Specialisten op het gebied van beleidsadministratie
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3350 – 6245
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via franklin.vananrooij@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Beleidsmedewerker Wonen Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures