Vacature Fotograaf

Fotograaf in Zierikzee

Over ons

  • Dit is vollan

Bellen

Mailen

WhatsAppen

Bezoeken

Grevelingenstraat 10H 4301 XX Zierikzee

Fotograaf

Als fotograaf kom je terecht in een omgeving met designers, marketeers en developers die zich bezighouden met een uiteenlopende disciplines. Ons gezamenlijke doel is het bijdragen aan de business van onze klant. In jouw rol als fotograaf ga je op pad om het verhaal van onze klanten in beeld te brengen voor de toepassing op websites, print, (online)campagnes en social media kanalen. Zo ga je er bijvoorbeeld samen met Judith voor zorgen dat de social media content wordt voorzien van passende beelden.

Jouw rol als fotograaf

Voor klanten ben jij het gezicht achter de camera. Jij zorgt voor de beelden die nodig zijn om de identiteit van het bedrijf in beeld uit te dragen. Zo weet je het karakter van een organisatie feilloos door te vertalen in de beelden die je vastlegt. Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat je weet wat een beeld nodig heeft of wat er juist uit moet.

De beelden die je gaat maken verschillen per shoot. Je gaat aan de slag voor klanten in verschillende branches. Dit zorgt voor shoots in een kantooromgeving, op het water of projecten in de bouw. Het komt ook voor dat je bij onze horeca klanten terecht komt waar je hun gerechten in beeld brengt. Wees dan niet verrast als je gevraagd wordt om te proeven!

Het aantal uren dat je bij ons aan de slag gaat is bespreekbaar. We hebben de voorkeur voor (minimaal) 24 uur per week.

Jij blijft ontwikkelen

Als fotograaf kun je niet achterover leunen. De actualiteit van je kennisniveau bepaalt hoe goed je de klant kunt helpen door in te spelen op actualiteiten, producten en trends. Daarom ben je steeds op de hoogte van alles wat er speelt en denk je na over wat voor welke klant mogelijkheden biedt om dit vervolgens in beeld te brengen. Jouw ontwikkeling mag niet stilstaan.

We geven je daarom alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt daarvoor tijd en budget en natuurlijk alle hulp van je collega's. Jij zorgt ervoor dat je de bereidheid hebt om te leren en beter te worden, dan zorgen wij voor de rest.

Vollan in het kort

Onze naam vertelt niet wie we zijn, maar hoe we dingen doen. Zelf noemen we het een levensstijl, omdat het terug komt in alles wat je in je leven doet. Op ieder moment dat je er volledig voor wilt gaan.

Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor wat we doen. We zorgen voor elkaar. Als het goed gaat en ook als het even minder gaat. Dat zie je terug in de kleine dingen als het verzorgen van een dagelijkse gezamenlijke lunch of het bierproeven tijdens de vrijdagmiddagborrel. We zijn altijd duidelijk, met respect voor elkaar.

Solliciteren als fotograaf

Laat ons weten wat je kunt en wilt leren door het formulier hieronder in te vullen. Je kunt je sollicitatie ook richten aan via of je pakt de telefoon en belt om meteen een afspraak te maken.

1.

We zijn benieuwd wie je bent, wat je kunt en zou willen leren. Maar ook waarom jij denkt dat jij degene bent die in ons team past.

2. Kennismaken

We zijn inmiddels een aantal dingen van je te weten gekomen waardoor wij geïnteresseerd zijn. We gaan een afspraak maken om kennis te maken!

3. Kennisdag

Na het gesprek is er een match. We plannen een dag waarop je mee komt werken. Zo weet jij waar je komt te werken en wij ontdekken wat jij kunt.

4. Voorwaarden

We zijn het erover eens, jij komt bij ons op je plek te zitten. We hoeven het nu alleen nog eens te worden over de voorwaarden.

5. Vollan aan de bak!

We weten hoeveel uren je aan de slag gaat, welke rol(len) je wilt vervullen én we zijn het eens over de voorwaarden. Het is tijd voor je eerste dag!

Solliciteren

Bellen

MailenFunctie:fotograaf
Startdatum:05-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vollan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Fotograaf Vollan 05-05-2024

Bekijk ook andere vacatures