Vacature Creative Video Producer

Creative Video Producer in Kapelle

Creative video producer

Ben jij een gepassioneerde videomaker met een creatief brein? Bij Brain Communicatie krijg je de kans om als Creative video producer het verschil te maken. Als spil in ons productieteam ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en produceren van hoogwaardige videoproducties.
Solliciteer vandaag nog en stap in de wereld van visuele content creatie!

Wat ga je doen?

Als creative video producer ben je verantwoordelijk voor het gehele videoproductieproces, van conceptontwikkeling tot de uiteindelijke oplevering. Jouw takenpakket omvat onder andere:

 • Creatieve conceptontwikkeling voor diverse videoprojecten
 • Regisseren en coördineren van opnames, inclusief casting en locatie scouting
 • Videobewerking en post-productie, waarbij je zorgt voor een hoogwaardige afwerking
 • Samenwerken met het creatieve team om innovatieve ideeën te genereren en te realiseren

Wat vragen we van jou

Als creative cideo producer bij Brain Communicatie vervul je een sleutelrol binnen ons productieteam. We zoeken een professional met een passie voor videoproductie en creatieve storytelling. Je bent gedreven om telkens weer unieke en impactvolle videoproducties te creëren. Soms zal dit betekenen dat je extra uren moet investeren om deadlines te halen of bijzondere projecten tot een succes te maken. Flexibiliteit is daarbij essentieel.
Onze organisatie staat bekend om haar open en gastvrije cultuur, daarom is het belangrijk dat je deze vrijheid omarmt. Daarnaast is het cruciaal dat je goed kunt inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers en proactief nieuwe ideeën kunt aandragen. Je werkt nauw samen met het team en hebt regelmatig contact met klanten, dus een vriendelijke en servicegerichte houding is onmisbaar om de beste resultaten te behalen.

Heb je vragen over deze functie? Neem contact met Aron op!

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Brain Communicatie krijg je de kans om te werken in een inspirerende en dynamische omgeving. We zijn een groeiend bedrijf met veel ambitie, waardoor er volop mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Je komt te werken in een creatieve en professionele setting, waar teamwork, innovatie en gezelligheid centraal staan.
Als onderdeel van ons team profiteer je van:

 • Een uitdagende functie als creative video producer
 • Een competitief salaris, gebaseerd op je ervaring
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Een inspirerende werkomgeving met een gemotiveerd team
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Creatieve brainstormsessies en gezamenlijke projecten met collega's

Word onze nieuwe creative video producer

Beschik jij over de creatieve talenten en technische vaardigheden om onze visuele content naar een hoger niveau te tillen? Ben je gedreven, klantgericht en proactief? Dan verwelkomen we je graag in ons team. Samen streven we naar het creëren van krachtige en betekenisvolle videoproducties. Ben jij klaar voor de uitdaging? Solliciteer dan vandaag nog en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons fantastische team!

Geïnteresseerd geworden?Functie:creative video producer
Startdatum:04-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Brain Communicatie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Creative Video Producer Brain Communicatie 04-05-2024

Bekijk ook andere vacatures