Vacature Stage Lopen

Stage Lopen in Poortvliet

Werken bij
Bouwgroep
Schrijver

menu

  • Stage

Kom stage lopen bij Bouwgroep Schrijver

Wil jij een leerzame en leuke stage in de bouw bij een dynamisch familiebedrijf?

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Bij Bouwgroep Schrijver kun jij doorgroeien in jouw vak. Wij staan graag open voor het verschaffen van trainingen en opleidingen om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

Goede begeleiding door ervaren collega's

Professionele groei is afhankelijk van goede begeleiding door ervaren collega's. Het delen van kennis en expertise helpt jou om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Een passende (stage) vergoeding

Bij ons krijg je een passende stagevergoeding. We vinden het belangrijk om studenten de kans te geven waardevolle werkervaring op te doen zonder financiële belemmeringen en hun inzet te waarderen.

Opleinding

VMBO BOUW

Wil jij een leerzame en leuke stage in de bouw bij een dynamisch familiebedrijf? Dan ben je van harte welkom bij Bouwgroep Schrijver. Bij Bouwgroep Schrijver kun je opgedane kennis in de praktijk gaan toepassen. We kunnen jouw hulp goed gebruiken bij onze mooie projecten in woningbouw en utiliteitsbouw. Daarnaast bieden we je natuurlijk voldoende ruimte om iets te leren. Want we geloven dat je nooit bent uitgeleerd!

Studie

MBO Bouwkunde Studio

HBO Bouwkunde

Ben jij een (afstudeer) student aan de opleiding Bouwkunde en ben je op zoek naar een stageplaats? Als erkend leerbedrijf hebben wij regelmatig stageplekken op hbo-niveau beschikbaar en zijn erop volop mogelijkheden. Je kunt bij Bouwgroep Schrijver veel kennis en ervaring opdoen en wij bieden je de ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Uiteraard met toekomstperspectief: een baan waar je blij van wordt!

Hoe leuk is stage bij Bouwgroep Schrijver?

Benieuwd hoe jouw (toekomstige) collega's het vinden om bij
Bouwgroep Schrijver hun stage te doen? Ze vertellen het je graag!

In het laatste jaar van mijn opleiding management assistent ben ik stage gaan lopen bij Bouwgroep Schrijver, op de vestigingen Poortvliet (Krijger) en 's-Gravenpolder (Schrijver). Ik heb dit als een leerzame stage ervaren met veel afwisseling tussen het financiële vlak, maar ook het klantencontact via de telefoon en de mensen die op kantoor komen. Het leuke is dat je op elke vestiging andere werkzaamheden hebt. Zo heb je bij Bouwbedrijf Krijger veel te maken met de tak Huysmeesters wat de nodige variatie brengt in je werkweek. Kortom, zoek jij nog een leuke stage in een bedrijf met een gezellig team? Neem gerust contact op en informeer over de mogelijkheden!

Voor het laatste jaar van mijn studie bouwkunde moest ik een onderzoek doen bij een bedrijf, na enige tijd viel mijn oog op Bouwgroep Schrijver. Na een aantal positieve gesprekken zijn wij samen tot een onderzoek gekomen. Door de goede ondersteuning van het bedrijf en de positieve collega's heb ik mijn diploma mogen behalen. Inmiddels ben ik 2 jaar werkzaam binnen Bouwgroep Schrijver en ga nog elke dag met plezier naar mijn werk. We werken elke dag aan mooie, uitdagende projecten en zijn constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen binnen en rondom de bouw. Wil jij jezelf ook ontwikkelen? Word dan mijn nieuwe collega!

De sfeer die er hangt binnen Bouwgroep Schrijver voegt zeker toe aan het werkplezier. Tussen het werken door is er vaak wel gelegenheid voor een praatje en als er vragen zijn over de software of bouwtechnische vragen over detaillering, materiaalkeuze o.i.d. staan er altijd collega's klaar om je te helpen. Vaak wordt op vrijdagmiddag de week geëvalueerd onder het genot van hapje en een drankje en wordt op maandag het afgelopen weekend besproken. Bovenstaande ervaringen hebben er voor gezorgd dat ik mij welkom voel in het team en met plezier mijn werk doe bij bouwbedrijf Schrijver. Ben jij hierdoor geïnteresseerd geraakt, neem dan zeker contact op met Bouwgroep Schrijver. Mijn stage is ook begonnen met de woorden, ''Zullen we gewoon een keer samen een bakje koffie drinken, daar wordt niemand minder van.''

'

Mijn "afstudeerstage" heb ik gelopen bij Bouwbedrijf Schrijver in s 'Gravenpolder. Ik heb eerst een tijd op de bouwplaats stage gelopen en heb daar ontzetten veel geleerd van de vakmensen buiten. Na deze periode op de bouwplaats ben ik naar het kantoor gehaald om daar te werken aan de voorbereiding van diverse projecten. Tijdens de stage periode was geen vraag te gek en heb ik dus veel geleerd. Deze periode beviel goed bij beide partijen en inmiddels ben ik alweer een aantal jaartjes werkzaam bij Bouwgroep Schrijver. In deze jaren heb ik mee mogen werken aan diverse mooie projecten zoals de bouw van diverse nieuwbouw woningen en diverse scholen. In deze projecten komen bijna alle aspecten van de bouw wel aanbod, dus al met al een heel divers aanbod aan werk. Zoek je nog een leuke en leerzame plaats om stage te lopen of te werken? Kom dan zeker bij Bouwgroep Schrijver!

Kom jij ons team versterken?Functie:stage lopen
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bouwgroep Schrijver via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Stage Lopen Bouwgroep Schrijver 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures