Vacature Redacteur

Redacteur in Tholen

Fresh Publishers is een familiebedrijf dat zich richt op de nieuwsvoorziening in diverse sectoren. De onderwerpen waar we over publiceren zijn divers, de manier waarop we dat doen is het niet. Met onze nieuwsbrieven willen we altijd de eerste zijn en op een eenvoudige manier, nieuws toegankelijk maken voor onze lezers.

Voor diverse publicaties zijn we op zoek naar redacteuren. Dankzij ons nauwe contact met de sector, worden onze publicaties veelgelezen en zijn ze toonaangevend in de sector. Daar investeren we veel in. We hebben veel contact met de sector, en laten ons gezicht regelmatig bij bedrijven en op diverse evenementen zien.

Je werk als redacteur bij Fresh Publishers is divers. Afhankelijk van de rol, schrijf je artikelen, of ben je geheel verantwoordelijk voor een publicatie. In elke rol is het belangrijk dat je Nederlands feilloos is, en dat je een deadline niet vreest. Of het gaat om een kort nieuwsbericht, een interview of een achtergrondverhaal; Je werkt snel en nauwkeurig, en bent in staat om onder druk te presteren zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Als redacteur bouw je een netwerk op binnen je sector en houd je je voortdurend bezig met het vinden van boeiende verhalen, het afnemen van interviews en het rapporteren over belangrijke gebeurtenissen. Je gaat dan ook regelmatig op pad naar bedrijven, evenementen en beurzen. Je zoekt naar nieuws, en verwerkt informatie en persberichten snel tot makkelijk leesbare artikelen.

Fresh Publishers schrijt onder andere over de AGF-handel, tuinbouw, bloemensector, interieurbranche en de biologische sector. Dagelijks versturen we nieuwsbrieven per mail in zeven talen naar meer dan 400.000 abonnees. Daarnaast hebben we nog verschillende branche-specifieke uitgaven in print.

Het is geen probleem als je hier nog geen kennis of netwerk in hebt. We spijkeren je graag bij. Belangrijk is dat je enthousiast, gretig en een doorzetter bent: je wil de eerste zijn met nieuws en kunt op tempo werken. Je bent bovendien sociaal, niet bang voor een deadline, en je schrijft foutloos Nederlands.

Vanwege het belang van kennis- en informatiedeling binnen de redactievloer, vereist deze functie wekelijks minimaal 4 dagen aanwezigheid op onze redactie in Tholen. Dat natuurlijk tenzij je op pad bent voor een mooi interview, beursbezoek of een bedrijfsreportage.

Functie-eisen:

 • HBO denk- en werkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Enthousiast, gedreven en een echte doorzetter
 • Bereidheid om te leren en je kennis uit te breiden
 • Goede communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid


Wat bieden wij:

 • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw ervaring en kwalificaties
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Een dynamische werkomgeving binnen een groeiend bedrijf
 • Een hecht en gezellig team van collega's
 • Een nieuw kantoor in het Zeeuwse Tholen, met de auto 30 minuten van Antwerpen, en 45 minuten van Breda en Rotterdam

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de journalistiek? Solliciteer dan nu door op de onderstaande knop te klikken en je CV en motivatiebrief toe te voegen. We horen graag van je!Functie:Online redacteur
Startdatum:17-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:1 – 1
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fresh Publishers via sander@freshpublishers.com of onbekend. Of bezoek hun website https://www.freshpublishers.com.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Redacteur Fresh Publishers 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures