Vacature Gitarist (e)

Gitarist (e) in Goes


  1. Wij zoeken een gitarist (e)

Onze gitarist gaat eind 2024 stoppen. Daarom zoeken wij een nieuwe gitarist (e) die samen met onze drummer, bassist, pianist, saxofoniste en 60 zangers en zangeressen in Zeeland en omgeving wil knallen.

Je pakt akkoorden moeiteloos, hebt je gear op orde en als het even kan ben je ook in staat een pakkende solo te spelen. Jouw inbreng zorgt, samen met die van onze drummer en bassist, voor de motor van onze band.

Ben jij die teamplayer die ook nog eens van blad kan lezen, ritmisch sterk is en bereid om zijn/haar partijen thuis voor te bereiden, dan ontvangen we je met open armen !

Ons repertoire bestaat uit klassiekers uit de popmuziek vanaf de jaren 70 tot nu. Al onze nummers zijn professioneel gearrangeerd en uitgeschreven en worden o.l.v. onze ambitieuze dirigent ingestudeerd.

Wij repeteren 1 tot 2 keer per maand samen met het koor op de dinsdagavond in De Vroone in Kapelle en we treden gemiddeld 6 tot 8 keer per jaar op.

Voor foto's en filmpjes verwijzen we naar onze Facebookpagina https://www.facebook.com/www.seasiderendezvous.nl

Bel naar , telefoon , of mail naar .

Functie:gitarist e
Startdatum:04-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Popkoor Seaside Rendez-Vous via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Gitarist (e) Stichting Popkoor Seaside Rendez-Vous 04-05-2024

Bekijk ook andere vacatures