Vacature MMZ begeleider

MMZ begeleider in Kloetinge Gem Goes

Over de functie

Ben jij al enige tijd aan het werk als MMZ'er en heb jij al een hoop ervaring in het vak? Dan ben jij hier op het juiste adres. Bij Maandag® staat de professional op nummer één. Er wordt naar jou als professional geluisterd en jouw wensen en behoefte worden mee genomen naar jouw nieuwe werkplek. De werkdruk in de zorg is op het moment erg hoog, hier is Maandag® bewust van. Om die reden vinden wij het belangrijk om goed te blijven communiceren. Maandag® biedt naast een uitdagende functie als MMZ'er ook loopbaanbegeleiding. Dit wordt vorm gegeven door coaching gesprekken, positieve energie en kritische feedback. Dit om jou als MMZ'er te laten groeien als persoon maar vooral om jezelf te blijven ontwikkelen in jouw carrière. Ook is er een mogelijkheid om deel te nemen aan de Maandag® Academy, jij bepaalt zelf waarin jij wilt groeien en kiest daarom zelf de training of cursus die jij wilt volgen. Graag vertel ik meer over de Maandag® Academy in een kennismaking!

Functie eisen

  • Een afgeronde relevante opleiding;
  • Bereid om onregelmatige diensten te werken;
  • Affiniteit met de GGZ.

Over het bedrijf

De organisatie waar jij aan de slag gaat bevindt zich in een fijne omgeving waar de bewoners met hun naasten en professionals echt gezien en gehoord worden. Jij ziet het unieke in elk mens en jij neemt graag de tijd voor het ontdekken waar de behoeftes liggen van jouw cliënten. Hiervoor is het belangrijk dat jij de cliënt ook de ruimte geeft om zelfredzaam te zijn en jij ondersteunt waar nodig zodat zij ook nog in hun eigen sociale netwerk kunnen participeren.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de MMZ begeleider die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Vakspecialisten op het gebied van maatschappelijk werk
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 3200
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. MMZ begeleider Maandag 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures