Vacature Gezocht: Enthousiaste stratenmaker met groeiambitie

Gezocht: Enthousiaste stratenmaker met groeiambitie in Goes

Jij wilt vooruit en een volgende stap zetten met doorgroeimogelijkheden in jouw werk? Wij hebben de opdrachtgever voor jou!

Voor een grote opdrachtgever in Zeeland zijn wij opzoek naar een enthousiaste (ervaren) stratenmaker die een aanvulling kan zijn op het team. De werkzaamheden zijn voornamelijk op industriële projecten, waardoor je geen mega projecten hoeft te leggen. 

Jij zal zelfstandig aan de slag gaan en werkt oplossingsgericht aan verschillende opdrachten. Uiteraard gebeurt dit ook in teamverband. Je werkt met een oog voor kwaliteit, veiligheid en bent oplossingsgericht ingesteld. Een probleem zal je niet snel uit de weg gaan. 

Herken jij je in bovenstaande? Meld je dan direct aan. Ik bel je zo snel mogelijk terug. Functie:Stratenmaker, straat maker
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Gezocht: Enthousiaste stratenmaker met groeiambitie Eminent Groep 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures