Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Dreischor

  • Menu

    stichting goemanszorg

Vrijwilligers

Vrijwilliger worden?
Zet je in voor Goemanszorg

Bij Museumboerderij Goemanszorg zijn vrijwilligers onmisbaar. Heb jij nog ergens tijd over en wil je jouw talenten, kennis en kunde wilt inzetten voor dit bijzondere museum, dan verwelkomen we je graag! Momenteel zijn er ongeveer 45 vrijwilligers betrokken bij het museum. Met de jaarlijkse bezoekers, de uitgebreide collectie en de grote tuin is er altijd genoeg te doen.

Onze vrijwilligers werken volwaardig mee in het museum. Zij zijn onder andere gastheer of gastvrouw, verzorgen de reserveringen van groepen, plannen de inzet van baliemedewerkers, onderhouden de grote museumtuin, verzorgen veel technische zaken, beheren onze collectie, regelen de inkoop voor het museumwinkeltje, verzorgen de publiciteit en onderhouden de communicatie via de nieuwsbrief, Facebook en website. Bovendien nemen enkele van hen zitting in het bestuur.

We dragen onze vrijwilligers een warm hart toe en bieden gezelligheid tijdens het maandelijkse Goemansuurtje, de nieuwjaarsbijeenkomst, het zomeretentje en het uitje met alle vrijwilligers naar een collega-museum om het seizoen af te sluiten. Via de gemeente zijn onze vrijwilligers verzekerd.

Wil je meer weten over vrijwilliger worden bij Museumboerderij Goemanszorg en wat wij te bieden hebben? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Anita de Munnik via tel. of stuur een e-mail naarFunctie:vrijwilligers
Startdatum:05-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Museum Kaffee Goemanszorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Vrijwilligers Museum Kaffee Goemanszorg 05-04-2024

Bekijk ook andere vacatures