Vacature Leerkracht bovenbouw

Leerkracht bovenbouw in Goes

Over de functie

Als leerkracht voor de bovenbouw (groep 7 of 8) ben jij de gids die de oudste basisschoolleerlingen begeleidt op hun laatste etappe van hun schoolreis. Jouw talent? Het omtoveren van lesstof tot boeiende avonturen, waarin elke dag een nieuw hoofdstuk is vol ontdekkingen.

Je hebt een scherp oog voor de individuele behoeften van de leerlingen en past je lesmethoden aan om aan hun behoeften te voldoen. Met jouw passie voor de leerdoelen en ontwikkeling van de bovenbouw weet je de leerlingen te inspireren.

Bij ons kun je rekenen op een (vast) dienstverband voor stabiliteit en zekerheid. Daarnaast bieden wij:

  • Een salaris binnen de LB en LC onderwijsschalen, variërend van €3.321,- tot €5.862,- op basis van een 40-urige werkweek;
  • Een vergoeding van €0,23 per kilometer voor je reiskosten of de mogelijkheid van een leaseauto inclusief tank- of oplaadpas;
  • Een eindejaarsuitkering, pensioenregeling en vakantiegeld;
  • De mogelijkheid om jezelf voortdurend te ontwikkelen met behulp van cursussen en trainingen via onze Maandag Academy.

Functie eisen

  • PABO diploma.

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht bovenbouw die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Onderwijsgevenden in het basisonderwijs
Startdatum:11-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3321 – 5862
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via jessica.pinto@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Leerkracht bovenbouw Maandag 11-04-2024

Bekijk ook andere vacatures