Vacature Docent wiskunde (2e graads) regionale vmbo in Halsteren

Docent wiskunde (2e graads) regionale vmbo in Halsteren in Halsteren

Functieomschrijving

Wil jij het verschil maken voor leerlingen van een dynamische VMBO school in Breda ? Wil jij ervoor zorgen dat wiskunde en rekenen begrijpelijk is voor iedere leerling in de bovenbouw? Lees dan snel verder wat wij je kunnen bieden!

wat bieden wij jou
 • CAO MBO met max van € 4429,00, plus 13e maand
 • Volop mogelijkheden voor scholing en trainng
 • Via Randstad maar rechtstreeks in dienst mogelijk
 • VMBO school
 • Volledige fulltime baan
wie ben jij

Je bent benieuwd naar de persoon achter de leerling en zet jezelf in voor hun persoonlijke ontwikkeling. Jij bent:

 • vakdidactisch en pedagogisch goed onderlegd
 • in het bezit van een 2e graads bevoegdheid / bevoegd voor de bovenbouw. Ben je nog in opleiding of wil je naar het onderwijs bewegen, nodigen wij je ook uit om te reageren.
 • gepassioneerd om de leerlingen te boeien met jouw enthousiasme
 • in staat om in te spelen op vernieuwingen in het onderwijs
 • een teamplayer om samen met collega’s om het beste uit de leerlingen te halen
wat ga je doen

Als docent wiskunde lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de vmbo leerlingen. Jij maakt wiskunde/rekenen begrijpelijk!

Naast jouw kennis en ervaring heb je een duidelijk visie hoe je de lessen leuk en interessant kunt maken voor de leerlingen. Dit doe je door middel van het creëren van een veilig en uitdagend leerklimaat. Je werkt nauw samen met collega’s om het beste uit de leerlingen te halen.

Ben jij onze nieuwe docent wiskunde/rekenen?

waar ga je werken

Het betreft een keinere school binnen een grote scholengemeenschap. Ze willen zorgen dat de studenten en leerlingen kansrijk en wendbaar zijn op het moment dat ze klaar zijn met hun opleiding, zodat ze zijn voorbereid op de flexibele arbeidsmarkt van de toekomst. Zij helpen de leerlingen het beste uit zichzelf te halen. Hoe oud ze ook zijn.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Solliciteer direct of neem contact met me op. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:docent wiskunde 2e graads
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5078 – 5078
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via cathelijne.de.jong@nl.randstad.com of 076-5333737. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Docent wiskunde (2e graads) regionale vmbo in Halsteren Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures