Vacature Leraar SO

Leraar SO in Kloetinge Gem Goes

Leraar SO

0,8-1,0 fte OdyZee

Geloof jij in de mogelijkheden van de leerling? Heb jij een open blik en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in het gespecialiseerd onderwijs? Dan zijn wij speciaal op zoek naar jou! Wegens groei is het team van OdyZee per 1 augustus 2024 of z.s.m. daarna op zoek naar:

Waar ga je werken?

OdyZee is een school voor gespecialiseerd (basis en voorgezet) onderwijs voor leerlingen in de leeftijd tussen 5 en 18 jaar met psychosociale problematiek. OdyZee heeft locaties in Kloetinge, Goes en Middelburg, Het so is gevestigd in Kloetinge.

De focus in het onderwijs ligt niet alleen op kennisoverdracht, maar ook op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het leren omgaan met de kind-eigen problematiek. We hanteren een gestructureerde aanpak en bieden net die extra hulp waardoor onze leerlingen voorbereid zijn op vervolgstappen binnen het onderwijs en later de arbeidsmarkt. Dit betekent dat we met kleinere klassen werken, zodat er meer aandacht is voor de individuele leerling.

''Bijzonder aan het werken op OdyZee is dat we voor elkaar klaar staan, dat we het samen doen en dat we een leuke uitdagende doelgroep hebben om mee te werken.''

'

Wil je meer weten over OdyZee? Neem een kijkje op onze website: www.odyzee.nl .

Wat ga je doen?

Je geeft les en begeleidt jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Naast het geven van de reguliere schoolvakken is veel aandacht voor de sociaal emotionele ontwikkeling van de leerlingen. Je geeft samen met een leraarondersteuner of onderwijsassistent vorm aan het onderwijs. Hierbij word je bijgestaan door een gedragswetenschapper.

Goede contacten met ouders/verzorgers zijn daarbij belangrijk. Stapsgewijs bouw je samen aan een mooi toekomstperspectief. Waarin elke dag uitdagend en anders is!

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een Pabo-diploma. Eventueel aangevuld met Master (SE)N.
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met autisme en psychosociale problematiek.
 • Je bent daadkrachtig, oplossingsgericht en je beschikt over de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
 • Je bent in staat de leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden.

Wij bieden jou

 • Salaris van maximaal €5.862,- per maand (salarisschaal LC cao PO);
 • Aanvang van het contract is vanaf 1 augustus of z.s.m. daarna;
 • Reiskostenvergoeding volgens kaders van het cao PO met daaraan toegevoegd een fiscale uitruilregeling;
 • Een vakantietoeslag 8%;
 • Eindejaarsuitkering (conform cao PO);
 • Pensioenopbouw via ABP;
 • Volop scholingsmogelijkheden en trainingen.

Geïnteresseerd?

Mail je motivatie en cv naar , locatie Kloetinge via of solliciteer via de sollicitatiebutton op de website. Bij vragen kun je contact opnemen met Belinda via mail of via . Meelopen ter oriëntatie maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure en vindt plaats tijdens de tweede ronde.

Je kunt solliciteren tot 15 juni 2024

OdyZee is onderdeel van Stichting Ozeo. Ozeo is een organisatie voor specialistisch onderwijs in Zeeland. Bij Ozeo werken zo'n 700 medewerkers voor ongeveer 2000 leerlingen. Ozeo heeft zeventien scholen verdeeld over drie regio's: Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en de Bevelanden/Tholen.

Ozeo

Kleverskerkseweg 49

4338 PB MiddelburgFunctie:leraar
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5862 – 5862
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ozeo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Leraar SO Ozeo 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures