Vacature Leerkracht

Leerkracht in Kloetinge Gem Goes

Leerkracht

0,6-1,0 fte OdyZee

Geloof jij in de mogelijkheden van de leerling? Heb jij een open blik en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in het gespecialiseerd onderwijs? Dan zijn wij speciaal op zoek naar jou!

Vanwege groei is het team van OdyZee op zoek naar:

Leerkracht VSO (0,6 - 1,0 fte)

Verschillende locaties

Waar ga je werken?

OdyZee is een school voor gespecialiseerd (basis en voorgezet) onderwijs voor leerlingen in de leeftijd tussen 6 en 18 jaar met psychosociale problematiek. OdyZee heeft locaties in Kloetinge, Goes en Middelburg,

De focus in het onderwijs ligt niet alleen op kennisoverdracht, maar ook op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het leren omgaan met de kind-eigen problematiek. We hanteren een gestructureerde aanpak en bieden net die extra hulp waardoor onze leerlingen voorbereid zijn op vervolgstappen binnen het onderwijs en later de arbeidsmarkt. Dit betekent dat we met kleinere klassen werken, zodat er meer aandacht is voor de individuele leerling.

''Bijzonder aan het werken op OdyZee is dat we voor elkaar klaar staan, dat we het samen doen en dat we een leuke uitdagende doelgroep hebben om mee te werken.''

'

Wil je meer weten over OdyZee? Neem een kijkje op onze website: www.odyzee.nl .

Wat ga je doen?

Je gaat bij ons aan de slag als mentor in de onder- of bouwenbouw van het vmbo of havo, afhankelijk van wat er bij jouw wensen en kwaliteiten past. Je geeft les en begeleidt jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Naast het geven van de reguliere schoolvakken is veel aandacht voor de sociaal emotionele ontwikkeling van de leerlingen. Goede contacten met ouders/verzorgers zijn daarbij belangrijk. Stapsgewijs bouw je samen aan een mooi toekomstperspectief. Waarin elke dag uitdagend en anders is!

Wie ben jij?

 • Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde pabo of tweedegraads (vak)opleiding. Eventueel aangevuld met Master SEN.
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met autisme en psychosociale problematiek.
 • Je bent daadkrachtig, oplossingsgericht en je beschikt over de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
 • Je bent in staat de leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden.
 • Affiniteit met bèta vakken (zoals wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde en biologie) is een pre.

Wij bieden jou

 • Salaris van maximaal €5862 per maand (salarisschaal LC cao PO);
 • Aanvang van het contract is in overleg;
 • Reiskostenvergoeding volgens kaders van het cao PO met daaraan toegevoegd een fiscale uitruilregeling;
 • Een vakantietoeslag 8%;
 • Eindejaarsuitkering (conform cao PO);
 • Pensioenopbouw via ABP;
 • Volop scholingsmogelijkheden en trainingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Geïnteresseerd?

Mail je motivatie en cv naar Stephanie de Bruijn, Middelburg en Goes via en , teamleider VSO locatie Kloetinge via . Of solliciteer via de sollicitatiebutton op de website. Bij vragen kun je contact opnemen met Jeroen of Stephanie via mail of via . Je kunt solliciteren tot vrijdag 31 mei 2024.

OdyZee is onderdeel van Stichting Ozeo. Ozeo is een organisatie voor specialistisch onderwijs in Zeeland. Bij Ozeo werken zo'n 700 medewerkers voor ongeveer 2000 leerlingen. Ozeo heeft zeventien scholen verdeeld over drie regio's: Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en de Bevelanden/Tholen. Er zijn vier scholen voor speciaal basisonderwijs, tien scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs en drie scholen voor praktijkonderwijs.

Ozeo

Kleverskerkseweg 49

4338 PB MiddelburgFunctie:leerkracht
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5862 – 5862
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ozeo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Leerkracht Ozeo 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures