Vacature Docent Wiskunde 2e Graad

Docent Wiskunde 2e Graad in Zierikzee

Zierikzee 0,8 fte

Docent wiskunde 2e graad in Zierikzee

Pieter Zeeman Lyceum groeit! Daarom hebben wij met ingang van het nieuwe schooljaar plaats voor nóg een Docent wiskunde voor ca. 0,8 fte.

Wiskunde is een vak waar veel leerlingen moeite mee hebben maar o zo belangrijk is voor de toekomst, het is overal om ons heen in het dagelijks leven. Jij wilt de leerlingen alles vertellen over wiskundige formules, kengetallen en vergelijkingen. Je kunt de stof duidelijk en op verschillende manieren uitleggen, en blijft dit net zo lang proberen tot het kwartje valt bij je leerlingen! Want als ze het trucje eenmaal doorhebben, dan wordt wiskunde gewoon leuk!

Wat ga je doen?

  • Je geeft lessen primair lessen aan vmbo/mavo/havo/vwo, zowel onderbouw als bovenbouw.
  • Je biedt de lessen op een dusdanige manier aan dat ze doelgericht zijn en er ruimte is voor reflectie op hetgeen wat de leerling tijdens jouw les geleerd heeft.
  • Je geeft je leerlingen inzicht in hun eigen leerproces middels reflectie en coaching, zodat zij eigenaarschap leren ontwikkelen en leren toepassen.
  • Niet alleen binnen je eigen lessen zorg je voor co-creatie maar ook met je omgeving.
  • Je draagt actief bij aan onderwijsontwikkeling en -vernieuwing en bouwt mee aan de doorlopende leerlijn VMBO-MBO.

Het Pieter Zeeman Lyceum zoekt een docent die kansen ziet bij leerlingen. Wij zijn een groeiende school met een energiek team dat voor elkaar en onze leerlingen gaat. Ons kansrijke onderwijsconcept krijgt alle ruimte in ons gloednieuwe schoolgebouw.

Ben jij degene die met passie voor onderwijs ons team komt versterken?

Benieuwd naar deze vacature? Klik op 'Meer informatie' en we vertellen je alles over deze functie!
Direct solliciteren via Meesterbaan?

Functie:docent wiskunde 2e graads
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pontes Scholengroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Docent Wiskunde 2e Graad Pontes Scholengroep 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures