Vacature Docent Nederlands

Docent Nederlands in Goes

Over de functie

Ben jij een enthousiaste docent Nederlands en wil je jouw carrière een boost geven? Bij ons is er een uitdagende kans om deel uit te maken van ons dynamische docententeam voor het komende schooljaar. We zoeken iemand voor 0,4 - 1,0 fte. Samen gaan we in gesprek om jouw wensen en behoeften te bespreken, zodat we op zoek kunnen gaan naar opdrachten waar jij energie van krijgt en waar je jouw talenten optimaal kunt benutten. Mijn missie? Jou helpen om de perfecte baan te vinden die bij jou past!

Bij Maandag® geven we jou de mogelijkheid om als docent Nederlands op verschillende scholen en onderwijsinstellingen te werken. Dit geeft je waardevolle ervaring en de kans om jezelf te ontwikkelen in diverse omgevingen. Naast deze afwisselende functie bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en een uitgebreid opleidingsprogramma, zodat je jezelf voortdurend kunt blijven ontwikkelen.

Als docent Nederlands begrijp jij als geen ander hoe cruciaal taal is voor effectieve communicatie. Maar jij gaat nog een stap verder. Met jouw creativiteit en inspiratie weet je de lesstof op een boeiende en meeslepende manier over te brengen aan leerlingen, waardoor ze enthousiast worden voor het vak Nederlands.

Wij zijn op zoek naar iemand die het fantastisch vindt om de Nederlandse taal tot leven te brengen en leerlingen te motiveren om op een creatieve manier hun gedachten te uiten. Met jouw ervaring in het lesgeven op het voortgezet onderwijs en je bekendheid met moderne onderwijsmethoden, ben je perfect in staat om aan te sluiten bij de behoeften van de leerlingen. Je hebt een sterke affiniteit met deze doelgroep en bent in staat om op maat gemaakte lessen te ontwikkelen die hen echt aanspreken.

Graag even contact? Dat kan! ☎ | +31 (06)16 40 62 64 ✉ | steffy.kourtakis@maandag.nl

Functie eisen

 • Een bevoegdheid op het niveau van PABO, eerste graad of tweede graad Nederlands. Of je bent in de afrondende fase van je opleiding,
 • Een passie voor het vak Nederlands en het begeleiden van leerlingen in hun taalvaardigheid.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om een inspirerende leeromgeving te creëren.

Wat heeft Maandag® jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid om vanuit Maandag® diverse opdrachten uit te voeren (met een vast dienstverband bij Maandag®) op verschillende scholen, wat zorgt voor veel afwisseling in je werk.
 • Wij bieden een goed salaris gebaseerd op je ervaring en lesbevoegdheid, conform de onderwijs cao met een range tussen €3.301,- en €5.862,-.
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer, zonder limiet.
 • Bij Maandag® kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling via onze Maandag® Academy.
 • Gedurende je opdracht krijg je begeleiding van jouw Recruiter/Accountmanager, die altijd met je meedenkt om opdrachten te vinden waar jij blij van wordt.
 • Bij goed functioneren bieden wij de mogelijkheid om via Maandag® een extra tweedegraads bevoegdheid (bijv. Wiskunde) te behalen.
 • Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een solide pensioenregeling, vakantiedagen, een 13e maand en vakantiegeld.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. In een omgeving die divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer en hebben ze zin om dingen aan te pakken. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Nederlands die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:docent lb nederlands
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5862
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via steffy.kourtakis@maandag.nl of 616406264. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Docent Nederlands Maandag 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures