Vacature Warmtepompmonteur

Warmtepompmonteur in Zierikzee

Werken bij SAMAN

Home Saman Academie In 6 maanden gecertificeerd warmtepompmonteur

Volg de beste opleiding tot warmtepompmonteur aan de Saman Academie!

Leren en werken in de praktijk

Heb jij enkele jaren werkervaring in de techniek en wil jij jezelf gaan specialiseren? Jij krijgt bij ons de kans om in 6 maanden tijd opgeleid te worden tot gecertificeerd warmtepompmonteur. Vanuit onze eigen bedrijfsschool 'Saman Academie' bieden we de beste opleiding tot warmtepompmonteur in 2024 meerdere keren per jaar aan.

Wil jij april 2024 starten? Meld jezelf nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Jouw opleiding tot gecertificeerd warmtepompmonteur

De eerste twee maanden leiden een gecertificeerde opleider en onze eigen praktijkopleider jou op. De lessen volg je bij de Saman Groep in Zierikzee en bij onze opleidingspartner in Bergen op Zoom. Daarna doe jij praktijkervaring op onder begeleiding van een ervaren warmtepompmonteur. Ook coacht de praktijkopleider jou intensief waardoor jij de kneepjes van het vak leert. Door goede begeleiding kun jij na zes maanden zelfverzekerd warmtepompen installeren.

Na afronding van de opleiding

Na het succesvol afronden van de opleiding krijg je van ons een eigen bus, gereedschap en tablet. Ook kun je extra certificaten gaan behalen, zoals STEK. En is de klik er? Dan geven we jou na één jaar gelijk een vast contract.

Geen kosten én direct salaris

De kans is groot dat jij nu al een baan hebt. We begrijpen dat jij ook gewoon de rekeningen moet betalen. Daarom hebben we besloten om deze opleiding kosteloos aan te bieden en krijg je vanaf de start van de opleiding gewoon salaris. Net als onze andere collega's profiteer je bovendien mee van goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelskorting en winstuitkering. Op deze manier willen we de drempel op een opleiding te volgen voor jou zo laag mogelijk maken.

Meld jezelf nu aan!

Binnen twee werkdagen na jouw aanmelding nemen we contact met je op. We nodigen je uit voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Is het een match? Dan start jij in april 2024 met de beste opleiding tot gecertificeerd warmtepompmonteur aan de Saman Academie!Functie:warmtepompmonteur
Startdatum:31-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Warmtepompmonteur Saman Groep 31-03-2024

Bekijk ook andere vacatures