Vacature Wijkverpleegkundige

Wijkverpleegkundige in Tholen

Standplaats: Sint Maartensdijk
Uren per week: 28 - 36 uur
Opleidingsniveau: hbo
Sluitingsdatum: n.v.t.
Vacaturenummer: 799

Wijkverpleegkundige regio Tholen

Ben jij onze nieuwe collega?

Stuur jouw gegegevens in via 'solliciteren' (rechts op deze pagina). Doe je dit vanaf je telefoon of tablet? Scroll dan helemaal naar beneden!

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Wij vinden dit belangrijk omdat je uiteindelijk werkt voor onze cliënten en we willen dat dit gebeurt met de beste intenties!

Een gedreven Wijkverpleegkundige, dat ben jij! Door jou, in samenwerking met het team, kunnen mensen langer thuis blijven wonen. Kom jij werken op het eiland Tholen? Een prachtige groene omgeving met oude dijken, molens en boerenhoeves. Dat is pas een mooi uitzicht tijdens werktijd!

Op het gehele eiland Tholen werken we vanuit één team. Ons wijkgebouw staat in Sint Maartensdijk. Samen met je collega's maak je afspraken over het verlenen van kwalitatieve zorg. De spirit van Team Tholen luidt dan ook ''het mooie van teamwerk is dat je altijd anderen aan je zijde hebt, dat zijn wij'. Ook kijken we samen naar een goede werk- privébalans!

Allévo is een zorgorganisatie waarbij de essentie van onze dienstverlening is; mensen het leven laten leiden dat zij wensen en onze zorgmedewerkers ondersteunen daarbij. Vrijheid van keuze is de kern van onze visie, zowel voor cliënten als voor medewerkers. Onze organisatie kent deskundigheid in alle zorgdomeinen.

Als Wijkverpleegkundige ben en sta jij in verbinding met je collega's. In jouw rol is coachen een onmisbaar item en het delen van jouw vakinhoudelijke kennis doe jij maar al te graag! Samen met jouw collega's werk je aan het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënten, maar speel je ook in op de ontwikkelingen in de wijk en geef je voorlichting(en). Tevens kun je een aandachtsvelder worden in een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld wondzorg, palliatieve zorg of het medisch specialistisch team (MTH). Zo help jij je collega's om blijvend aandacht te hebben voor een onderwerp.

De nachtzorg wordt, in samenwerking met andere aanbieders van het eiland, ingezet en geleverd. Ook is er een samenwerking voor specifieke zorg met diverse instellingen in West-Brabant.

We hopen dit in jou te vinden

 • Je bent communicatief vaardig, empathisch en gedreven;
 • Je wilt een belangrijke schakel zijn tussen cliënt en zijn netwerk; ziekenhuis, huisarts, andere organisaties en mantelzorg;
 • Bovendien ben je goed toegankelijk voor andere zorgverleners die weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen; omgekeerd weet jij waarvoor je bij andere professionals terecht kan;
 • Je vindt het leuk om informatie over te dragen en instructies te geven aan collega's, cliënten en mantelzorgers;
 • Je hebt de beschikking over een rijbewijs B en een auto;
 • Je hebt een opleiding HBO-V en je bent ingeschreven in het BIG-register;
 • Ervaring in de (thuis)zorg is mooi meegenomen.

Wat mag jij van ons verwachten

 • Een team enthousiaste collega's;
 • Cliënten van 0 tot 100 jaar, van mensen die net uit het ziekenhuis komen tot kwetsbare ouderen;
 • Contacten met cliënten, mantelzorgers, artsen en (collega) zorgverleners;
 • Een brede zorgorganisatie met carrièremogelijkheden binnen thuiszorg, wonen met zorg en het advies- en behandelcentrum van Allévo;
 • Een zorgorganisatie die leren en ontwikkelen hoog in het vaandel heeft staan;
 • Mogelijkheden om je kennis up to date te houden en je verder in je vakgebied te ontwikkelen;
 • Een contract als wijkverpleegkundige, aantal uur in overleg;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. Salariëring is volgens FWG 50, minimaal € 3.013,60 en maximaal € 4.370,94 bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
 • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Collectiviteitskorting op je aanvullende verzekering bij de CZ;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een leuke, actieve personeelsvereniging.

Zijn er dingen die we nog niet benoemd hebben en heb je daar vragen over?

Jouw contactpersoon voor deze vacature is . Je kunt bellen of appen naar .

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoekt of ben je nieuwsgierig naar onze opleidingsmogelijkheden, klik dan eens door naar alle vacatures. Of stel je vragen via onze recruiter op telefoonnummer of mail naar .Functie:wijkverpleegkundige
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3013 – 4370
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allévo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Tholen
 2. Wijkverpleegkundige Allévo 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures