Vacature Ambulant Persoonlijk Begeleider

Ambulant Persoonlijk Begeleider in Tholen

Ambulant Persoonlijk Begeleider

location_on Bergen op Zoom

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider motiveer je de deelnemer en stimuleer je de eigen mogelijkheden, zodat de deelnemer in de toekomst weer zelfstandig verder kan gaan, openstaat voor aanvullende hulp of leert om te gaan zijn / haar situatie. Je verheldert de problematiek door middel van het verzamelen van informatie over de deelnemer.
In deze functie werk je in samenwerking met de deelnemer aan zijn / haar plan. Je biedt hele praktische hulpverlening op het gebied van o.a. huishouding, zelfzorg en financiën, signalering, stimulering en activering. Je helpt de cliënt met conflictbemiddeling en belangenbehartiging en schakelt samenwerkingspartners in en onderhoudt de contacten met hen.
Een onveilige woon-/leefsituatie, dreigende huisuitzetting of juist de weg terug naar zelfstandig wonen is vaak de aanleiding voor hulpverlening. Een kenmerk van onze doelgroep is dat cliënten veelal te maken hebben met meervoudige problemen op het gebied van dak- en thuisloosheid, verslaving, schulden, sociaal-psychische problemen en/of onvoldoende sociale vaardigheden, onveiligheid en opvoedingsproblemen.
Extramuraal West-Brabant en Tholen:
Het team van Extramuraal West-Brabant en Tholen geeft ondersteuning, begeleiding en hulp aan mensen met meervoudige problematiek en complexe hulpvragen in thuissituaties. Het betreft hulp op basis van de WMO.
Het team heeft de afgelopen vier jaar een stevige basis gecreëerd, waar we de komende jaren verder op willen bouwen. Het is een complementair team met veel expertise.

Dit ben jij

 • Een afgeronde HBO-opleiding (Social Work).
 • Zowel starters als ervaren kandidaten zijn welkom.
 • Je bent minimaal 28 uur per week en maximaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Daarnaast sta je stevig in je schoenen en heb je agogische skills voor het begeleiden, stimuleren en motiveren van de doelgroep.
 • Je hebt kennis van multi-problematiek, relevante hulpverleningsmethodieken en de voor de hulpverlening noodzakelijke aspecten van de Jeugdwet en/of WMO.
 • Affiniteit met het werken met een forensische doelgroep .
 • Je hebt goede relationele, mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in West-Brabant en je hebt je rijbewijs en een auto. Je bent bereid om zowel tijdens kantooruren als zo nodig in de avonduren te werken.

Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit .
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

Dit bieden wij

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Ook is dit een plek waar je je christelijke geloof in de praktijk kunt brengen. Medewerkers koppelen terug dat er sprake is van een warme sfeer, onderlinge betrokkenheid en veel vrijheid in het werk. Verder:

 • Contractduur: een tijdelijk contract met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.
 • Groei voorop : met 1,5% loopbaanbudget (bovenop je salaris) en onze interne trainingen staat jouw ontwikkeling niet stil!
 • Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 8 die loopt van € 3.250,- tot € 4.547,- per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Even tot rust: ons werk kan soms veel van je vragen. Daarom begrijpen we dat je behoefte hebt aan rust en krijg je 170 verlofuren bij een fulltime contract (36 uur). Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
 • Van A naar B: Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist (vanaf 6 km), een fietsregeling met extra reiskostenvergoeding als je gaat fietsen en een kilometervergoeding van maximaal € 194,47 netto per maand als je met de auto reist.
 • En dan nog: een individueel keuzebudget (eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag van 8%), pensioensopbouw en sportbudget (€ 75 per jaar). Daarnaast bieden we je fruit aan op het werk en is er een bedrijfsopvangteam en een Bedrijfsmaatschappelijk werker die indien nodig voor je klaar staan.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 7.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl .

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden, dus wacht niet te lang met reageren. Solliciteer met je CV en sollicitatiebrief via de solliciteerbutton. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Noordergraaf (Teammanager) op mobielnummer: of mail naar .


Functie:ambulant persoonlijk begeleiders
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:926 – 926
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leger des Heils via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Tholen
 2. Ambulant Persoonlijk Begeleider Leger des Heils 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures