Vacature Wijkverpleegkundige

Wijkverpleegkundige in Tholen

Standplaats: Sint Maartensdijk
Uren per week: 28 - 36 uur
Opleidingsniveau: hbo
Sluitingsdatum: 31-01-2024
Vacaturenummer: 799

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Wij vinden dit belangrijk omdat je uiteindelijk werkt voor onze cliënten en we willen dat dit gebeurt met de beste intenties!

Een gedreven Wijkverpleegkundige, dat ben jij! Door jou, in samenwerking met het team, kunnen mensen langer thuis blijven wonen. Kom jij werken op het eiland Tholen? Een prachtige groene omgeving met oude dijken, molens en boerenhoeves. Dat is pas een mooi uitzicht tijdens werktijd!

Op het gehele eiland Tholen werken we vanuit één team. Ons wijkgebouw staat in Sint Maartensdijk. Samen met je collega's maak je afspraken over het verlenen van kwalitatieve zorg. De spirit van Team Tholen luidt dan ook ''het mooie van teamwerk is dat je altijd anderen aan je zijde hebt, dat zijn wij'. Ook kijken we samen naar een goede werk- privébalans!

Allévo is een zorgorganisatie waarbij de essentie van onze dienstverlening is; mensen het leven laten leiden dat zij wensen en onze zorgmedewerkers ondersteunen daarbij. Vrijheid van keuze is de kern van onze visie, zowel voor cliënten als voor medewerkers. Onze organisatie kent deskundigheid in alle zorgdomeinen.

Als Wijkverpleegkundige ben en sta jij in verbinding met je collega's. In jouw rol is coachen een onmisbaar item en het delen van jouw vakinhoudelijke kennis doe jij maar al te graag! Samen met jouw collega's werk je aan het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënten, maar speel je ook in op de ontwikkelingen in de wijk en geef je voorlichting(en). Tevens kun je een aandachtsvelder worden in een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld wondzorg, palliatieve zorg of het medisch specialistisch team (MTH). Zo help jij je collega's om blijvend aandacht te hebben voor een onderwerp.

De nachtzorg wordt, in samenwerking met andere aanbieders van het eiland, ingezet en geleverd. Ook is er een samenwerking voor specifieke zorg met diverse instellingen in West-Brabant.

We hopen dit in jou te vinden

 • Je hebt een rijbewijs en een auto tot je beschikking. Je bent voor het gehele eiland Tholen inzetbaar;
 • Een hbo diploma Verpleegkundige (heb je een vergelijkbare opleiding of ben je net klaar met je opleiding? Welkom!))
 • Je hebt een BIG-registratie.

Wat mag jij van ons verwachten

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met twee maanden proeftijd);
 • Salaris conform VVT FWG 50 Verpleegkundige maximaal €4264,33 bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
 • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Collectiviteitskorting op je aanvullende verzekering bij de CZ;
 • Reiskostenvergoeding.

Jouw contactpersoon voor deze vacature is . Je kunt bellen of appen naar .

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoekt of ben je nieuwsgierig naar onze opleidingsmogelijkheden, klik dan eens door naar alle vacatures. Of stel je vragen via onze recruiter op telefoonnummer of mail naar .Functie:wijkverpleegkundige
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4264 – 4264
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allévo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Tholen
 2. Wijkverpleegkundige Allévo 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures