Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Tholen

Standplaats: Sint Maartensdijk
Uren per week: In overleg
Opleidingsniveau: mbo 4
Sluitingsdatum: n.v.t.
Vacaturenummer: 793

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Wij vinden dit belangrijk omdat je uiteindelijk werkt voor onze cliënten en we willen dat dit gebeurt met de beste intenties!

Een gedreven verpleegkundige, dat ben jij! Door jou, in samenwerking met het team, kunnen mensen langer thuis blijven wonen. Kom jij werken op het eiland Tholen? Een prachtige groene omgeving met oude dijken, molens en boerenhoeves. Dat is pas een mooi uitzicht tijdens werktijd!

Op het gehele eiland Tholen zijn er vijf teams. Samen met je collega's maak je afspraken over het verlenen van kwalitatieve zorg. De spirit van Team Tholen luidt dan ook ''het mooie van teamwerk is dat je altijd anderen aan je zijde hebt, dat zijn wij'. Ook kijken we samen naar een goede werk- privébalans!

Allévo is een zorgorganisatie waarbij de essentie van onze dienstverlening is; mensen het leven laten leiden dat zij wensen en onze zorgmedewerkers ondersteunen daarbij. Vrijheid van keuze is de kern van onze visie, zowel voor cliënten als voor medewerkers. Onze organisatie kent deskundigheid in alle zorgdomeinen.

Als verpleegkundige in de wijkverpleging bij Allévo ondersteun je daarbij. Je luistert naar de cliënt, denkt mee en samen met collega verpleegkundigen en verzorgenden help je hem of haar thuis met verzorging en begeleiding. Dit zijn vaak complexe situaties waarbij je zelfredzaamheid stimuleert.

We hopen dit in jou te vinden

 • Je observeert en signaleert en stemt af met de wijkverpleegkundige;
 • Je bent communicatief vaardig en empathisch;
 • Je bewaakt de kwaliteit van de zorg;
 • Je hebt de beschikking over een rijbewijs B en een auto;
 • Je hebt een opleiding Verpleegkundige niveau 4 of HBO-V en je bent ingeschreven in het BIG-register.

Wat mag jij van ons verwachten

 • Een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een team enthousiaste collega's verzorgenden en verpleegkundigen;
 • Bijhouden van je vak via e-learning en workshops;
 • Het salaris is volgens FWG 45, minimaal € 2.620,33 en maximaal € 3.754,41 bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
 • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Collectiviteitskorting op je aanvullende verzekering bij de CZ;
 • Reiskostenvergoeding.

Jouw contactpersoon voor deze vacature is Lange (Leidinggevende Zorg Thuis).
Je kunt bellen naar .

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoekt of ben je nieuwsgierig naar onze opleidingsmogelijkheden, klik dan eens door naar alle vacatures. Of stel je vragen via onze recruiter via telefoonnummer of .Functie:verpleegkundige
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2620 – 3754
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allévo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Tholen
 2. Verpleegkundige Allévo 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures