Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Tholen

Woonlocatie De Klimroos

Telefoonnummer

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 16:30 uur

Vrijwilligers

Bij de dagelijkse zorg voor onze cliënten is de inzet van vrijwilligers niet meer weg te denken. Meer dan 200 vrijwilligers dragen in Zeeland een steentje bij. Van alle vrijwilligers horen wij hoe waardevol zij de contacten met cliënten vinden.

Zo gaan vrijwilligers regelmatig met cliënten wandelen en fietsen, zij begeleiden cliënten naar onder andere kerk en werk, werken stapels strijk weg en zo nog heel veel dingen meer.

Jaarlijks organiseren wij een gezellige bijeenkomst voor alle vrijwilligers. We vullen deze bijeenkomst in met een inhoudelijk thema (toerusting) en/of een ontspannen activiteit. Ook ontvangen de vrijwilligers tijdens deze bijeenkomst een blijk van waardering voor hun grote inzet.

Heeft u interesse om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan? Er zijn vacatures genoeg. Neem contact met via / of met één van de vrijwilligerscoördinatoren van de locatie.Functie:vrijwilligers
Startdatum:22-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Siloah via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Tholen
  2. Vrijwilligers Siloah 22-10-2023

Bekijk ook andere vacatures