Vacature Verpleegkundige Dienst

Verpleegkundige Dienst in Zierikzee

Bij Eilandzorg staat uw kwaliteit van leven voorop

Zierikzee | 28 - 32 uur

Geef jij vorm aan het welzijn van onze cliënten van de afdeling Somatiek en vind je het leuk om overstijgend te werken? We hebben bij Eilandzorg nu een heel uitdagende baan voor je!

Voor locatie de Wieken in Zierikzee zijn we op zoek naar een Verpleegkundige Mbo voor de afdeling Somatiek en verpleegkundige dienst. Bij Eilandzorg werken we cliëntgericht; de cliënt staat centraal. Kwaliteit van leven en eigen regie van onze cliënten willen we bevorderen of in stand houden. Gewoon, en heel persoonlijk.

Locatie de Wieken bestaat uit afdeling Somatiek en afdeling PG. Op afdeling Somatiek wonen 28 bewoners die vallen onder hun eigen huisarts of onder de specialist ouderengeneeskunde. Op afdeling PG wonen 28 bewoners verdeeld over 4 woongroepen waar cliënten met een vorm van dementie kleinschalig samenwonen.

De zorgvraag van onze cliënten wordt steeds complexer waarbij de vakkundige verpleegkundige blik van jou zeer belangrijk en leidend is. Jij voert zelfstandig de regie over je eigen werkzaamheden en coacht en begeleidt je zorgcollega's daar waar nodig. Je "spart" regelmatig met je collega-verpleegkundigen en de behandelaren waarbij gezamenlijk gezocht wordt naar de best passende zorg. Je adviseert met betrekking tot de uitvoering van de (zorg)werkzaamheden vanuit je verpleegtechnische expertise. Hierin heb je, vanuit je deskundigheid, tevens een signalerende en coachende rol. Daarnaast monitor je, vanuit verpleegtechnische expertise, de afstemming tussen de verschillende disciplines, diensten en overige betrokkenen bij het zorg- en dienstenproces. Tot slot lever je een bijdrage in de deskundigheidsbevordering van zorgcollega's het realiseren, handhaven en verbeteren van vakmatige protocollen en procedures. In overleg werk je af en toe mee op één van de afdelingen. Dat maakt deze baan extra uitdagend en leuk!

Jouw talenten:

 • je bent in het bezit van minimaal een diploma verpleegkunde (niveau 4)
 • je hebt affiniteit met de doelgroepen
 • als je ervaring hebt met de verschillende doelgroepen is dat zeker een pré
 • je hebt een proactieve werkhouding
 • je bezit goede communicatieve vaardigheden
 • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • je bent in het bezit van een geldig bhv-diploma of bent bereid een tweedaagse cursus hiervoor te volgen
 • je bent in het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Heb je die niet? Dan kunnen we je hierbij helpen (digitale aanvraag)
 • De Baan:

 • Je werkt in wisselende diensten, overdag of 's avonds, zowel door de weeks als in het weekend (geen nachtdiensten).
 • Wil je nóg meer (bij) leren of jezelf verder bekwamen? Eilandzorg heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken.
 • Inschaling is afhankelijk van jouw ervaring.
 • We bieden je graag een vast dienstverband!

Kun je je vinden in onze visie?

Dan hebben wij je een leuke, interessante baan te bieden met veel vrijheid en ruimte om je te ontplooien! Naast een vakantietoeslag kan je bij Eilandzorg rekenen op een eindejaarsuitkering en diverse leuke acties vanuit de organisatie. De cultuur bij Eilandzorg is open, persoonlijk, kleinschalig en laagdrempelig. Past dat ook bij jou? Solliciteer dan nog vandaag!

Kan jij je vinden in onze visie? Dan hebben we je een leuke, interessante baan te bieden met veel vrijheid en ruimte. Stuur z.s.m. jouw korte motivatiebrief naar sollicitatie @eilandzorg.com t.a.v. , . Dan hebben we snel contact!

Neem dan direct contact op met Yvonne via of

Graag tot ziens!
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Team Somatiek | Verpleegkundige voor verpleegkundige dienstTeam Somatiek | Verpleegkundige voor verpleegkundige dienst

Functie:verpleegkundige dienst
Startdatum:14-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Verpleegkundige Dienst Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland 14-04-2024

Bekijk ook andere vacatures