Vacature Pedagogisch Medewerker KDV

Pedagogisch Medewerker KDV in Nieuwerkerk

Logo Humankind

Wij -hecht, professioneel en bevlogen team- zoeken een enthousiaste collega

Pedagogisch medewerker KDV 26 uur in Nieuwerkerk

Nieuwerkerk a/d IJssel

Parttime - 26 uur

Bij onze kinderdagverblijven KDV Kakelbont en KDV de Esse zijn we het liefst de hele dag buiten. Binnen is buiten. En andersom. Je slaat de deuren open en de buitenplek is meteen een verlenging van je lokaal. We stimuleren de creativiteit en zelfredzaamheid van de kleintjes. Samen spelen, ontdekken, ravotten. Je begeleidt de kinderen vanuit je hart én vanuit de pedagogische visie van onze organisatie. Met maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Er is veel mogelijk bij ons, een vaste plek is mogelijk maar bijvoorbeeld een uitstapje naar onze BSO ook. Laten we bespreken wat bij jou past!

Zo ben jij. Van nature.

• Enthousiast, energiek en een organisatietalent.
• Ieder kind is voor jou weer een feestje om te ontdekken.
• Je praat gemakkelijk met de ouders, want oudergesprekken horen hier zeker bij.
• Groot hart voor kinderen en onze pedagogische visie.
• Je hebt plezier in je werk en vindt samendoen en meedoen belangrijk.
• Een passende, kwalificerende opleiding afgerond op minimaal MBO niveau.
• Of je volgt een kwalificerende HBO of WO-studie om te kunnen werken in de kinderopvang. Check jouw studie hier https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Aangenaam. Wij zijn Humankind.

Wij zijn vernieuwers met een droom. Een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Jij kunt ons daarbij helpen. Met jouw passie, jouw inzichten en jouw hart voor kinderen. Want JijTelt!

Wij bieden jou

Onze naam staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veerkracht en vindingrijkheid. Werken bij Humankind betekent niet alleen dat je volop de kans krijgt je vakinhoudelijk te verdiepen, ook jouw persoonlijke groei wordt gestimuleerd. Initiatief wordt toegejuicht, zodat jij voor en samen met kinderen, collega's en andere betrokkenen kunt bijdragen aan hun toekomst.

• Een afwisselende functie in een levendige omgeving, uren in onderling overleg.
• Gedegen inwerkprogramma.
• Salaris volgens de CAO Kinderopvang schaal 6, je salaris ligt tussen de € 2.539,- en € 3.489,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
• Allerlei opleidingen en trainingen om jouw talenten te ontwikkelen en versterken.
• Korting op diverse uitjes en producten via https://www.wegnahetwerk.nl .
• Eindejaarsuitkering (3%).

En de allerleukste collega's!


Jij telt!

We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn je (werk)wensen en ambities? Dat bespreken we graag.
Heb je vragen? Bel op . Je kunt reageren tot 17 mei 2024.


Jij Telt! Melle

Melle werkt met heel veel plezier bij Humankind in de regio Gelderland. Waarom? Omdat hij erachter kwam dat hij het werken met kinderen en de interactie met hen ontzettend leuk vindt. Kinderen zijn goudeerlijk. Alles dat ze zeggen, menen ze echt. Hoe heerlijk is dat!Functie:pedagogisch medewerker kdv
Startdatum:19-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2539 – 3489
Uren per week:26 – 26

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Humankind via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Pedagogisch Medewerker KDV Humankind 19-04-2024

Bekijk ook andere vacatures