Vacature Verpleegkundig Specialist Kliniek Eetstoornissen

Verpleegkundig Specialist Kliniek Eetstoornissen in Kloetinge Gem Goes

Vacature

Verpleegkundigen & verpleegkundig specialisten

Physician assistant of verpleegkundig specialist kliniek eetstoornissen

 • Contactpersoon
 • Einddatum 30-6-2024
 • Locatie Kloetinge
 • Uren 24 uur

Wil jij aan de slag als physician assistant op de TOPGGz kliniek eetstoornissen en onderdeel worden van een bevlogen team die hoog-specialistisch zorg biedt? Of ben je een verpleegkundig specialist met hart voor somatische zorg? Ben jij de juiste persoon om kartrekker te worden in te bouwen aan een nog beter zorgproces? Lees dan verder!

Wat ga je doen

Als physician assistant en verpleegkundig specialist speel je een essentiële rol in het zorgproces. Medische complicaties en somatische comorbiditeit komen steeds vaker voor bij een eetstoornis, waardoor nauw samenwerken met artsen en andere zorgprofessionals steeds belangrijker wordt. Je krijgt de kans om door te bouwen aan de verbetering van de kwaliteit van de medische en somatische zorg voor cliënten met een eetstoornis. Daarnaast zijn je taken gevarieerd en veelomvattend:

 • Je voert anamnesegesprekken en lichamelijk onderzoeken uit.
 • Je stelt diagnoses.
 • Je stelt behandelplannen op en voert die uit.
 • Je geeft voorlichting aan en bent aanspreekpunt voor cliënten, diens naasten, het team, verwijzers en ketenpartners.
 • Je bent proactief in de samenwerking.
 • Je toetst én zorgt ervoor dat de verschillende activiteiten van eventuele andere zorgverleners binnen het gehele zorgproces op elkaar zijn afgestemd.
 • Je helpt mee met het ontwikkelen van protocollen en beleid.
 • Je schrijft medicatie voor.
 • Je behandelt samen met andere (regie)behandelaren en verpleegkundigen, begeleiders en vaktherapeuten.
 • Je begeleidt physician assistants in opleiding.

Als verpleegkundig specialist treed je ook op als regiebehandelaar.

Samen aan de slag

Emergis is een brede maatschappelijke organisatie voor mentale gezondheid en welzijn. Jaarlijks ondersteunen we zo'n 13.000 mensen met uiteenlopende uitdagingen op het gebied van mentale gezondheid, verslaving, wonen, werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassen en ouderen. Dat gebeurt door ongeveer 1.400 medewerkers op vijftig locaties in Zeeland. We werken bij mensen thuis, in (mentale) gezondheidscentra, huisartsenpraktijken, wijkcentra, klinieken, beschermende woonvormen, opvanglocaties en werkleerbedrijven. Steeds minder afhankelijk van tijd en plaats en zo digitaal mogelijk in alles wat we doen.

Kliniek eetstoornissen
Als onderdeel van de GGZ-instelling Emergis bieden wij hoog-specialistische zorg en behandeling aan cliënten met een eetstoornis. Dit wordt geboden door gemotiveerde en zorgzame hulpverleners. Het zorgprogramma eetstoornissen van Emergis biedt een derdelijns specialistische behandeling met het keurmerk 'TOPGGz'. Het zorgprogramma eetstoornissen van Emergis maakt onderdeel uit van Eetstoornis-experts Netwerk, een samenwerkingsverband met PsyQ en Youz regio Den Haag en Rotterdam. We bieden een levensloopbestendig behandelprogramma zodat de zorg niet doorbroken hoeft te worden bij het bereiken van de 18-jarige leeftijd van cliënten. Het zorgprogramma is aangesloten bij de Nederlandse Academie Eetstoornissen (NAE).

We behandelen cliënten van binnen en buiten Zeeland. Binnen ons zorgprogramma bieden we: ambulante-, dag- & deeltijd- en klinische behandeling. Daarnaast bieden we second opinion, consultatie en diagnostiek. Ons aanbod richt zich op behandeling, maar ook op het leren omgaan met ziektesymptomen. Er wordt gebruik gemaakt van Cognitieve Gedragstherapie - Eetstoornissen (CBT-E) en Specialist Supportive Clinical Management waarbij het 'samen beslissen' vereisten zijn. Voor adolescenten wordt gebruik gemaakt van Family Based Treatment, de Meerdaagse gezinsdagbehandeling speelt hierin een cruciale rol.
Het zorgprogramma biedt zorg op maat, o.a. schematherapie, EMDR en andere methodes om onderliggende problemen bij de cliënten te behandelen zijn een mogelijkheid.

Een goede hulpverleningsrelatie met de cliënt en de betrokken naasten staan hierbij voorop. In kader van de certificering van TOPGGz en een verbetering van patiëntenzorg zijn wij volop bezig het zorgprogramma levensloopbestendig te maken. Een programma-aanbod voor iedere leeftijd is in ontwikkeling, het doel is een gerichte samenwerking tussen de medewerkers van kind & jeugd en volwassenenzorg.

Bij Emergis richten wij ons op het versterken van wat goed gaat en op het voorkomen van ziekte. Als iemand ziek is, zetten we onze behandeling en begeleiding in op het verbeteren van de mentale en lichamelijke gezondheid én op de manier waarop iemand in het dagelijks leven functioneert. Dat betekent dat we samen ontdekken wie iemand is, waar zijn of haar behoeften liggen en wat hij of zij kan.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als physician assistent of verpleegkundig specialist bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Physician assistant :
  en functie in schaal FWG 60. Het salaris begint met €3.541,- en eindigt op € 5.335,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (niveau 1 januari 2024).
  Op het moment dat de physician assistant regiebehandelaar wordt, wijzigt de functieschaal naar FWG 65.
  Verpleegkundig specialist :
  Een functie in schaal FWG 65. Het salaris begint met €4.108,- en eindigt op €6.264,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (niveau 1 januari 2024).
 • De functie valt onder de CAO GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering en inkomensverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.
Hier herken jij jezelf in

Functie:verpleegkundig specialist eetstoornissen kliniek
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5335 – 5335
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Verpleegkundig Specialist Kliniek Eetstoornissen Emergis 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures