Vacature Verpleegkundige Nachtdienst Ouderen GGZ

Verpleegkundige Nachtdienst Ouderen GGZ in Kloetinge Gem Goes

Verpleegkundige nachtdienst ouderen ggz

 • Contactpersoon Mario Hagenaars
 • Einddatum 31-12-2024
 • Locatie Kloetinge
 • Uren 18 - 36 uur

"Wat ik mooi vind aan het werken op deze afdeling is dat we, achter de problematiek die er speelt, op zoek gaan naar de identiteit van de cliënt. Een kleine glimlach van de cliënt kan een beginnend herstel al zichtbaar maken. Dat is bijzonder."

Anne, verpleegkundige ouderen ggz (kliniek)

Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je levert binnen het team gespecialiseerde zorg en ondersteuning die afgestemd is op de individuele behoeften van onze cliënten binnen de ouderen ggz (kliniek).
 • Je voert algemene verpleegkundige taken uit zoals:
  - begeleiden, observeren en motiveren van cliënten;
  - verstrekken van medicatie;
  - begeleiden en voeren van individuele en groepsgesprekken.
 • Je herkent veranderingen in het welzijn van cliënten en levert een bijdrage aan passende zorginterventies.
 • Je biedt ondersteuning in het herstelproces van cliënten, met aandacht voor hun psychische, fysieke en sociale welzijn.
 • Je werkt aan de zelfredzaamheid van de cliënt.
 • Je werkt 's nachts samen met nog een collega uit het team.
Samen aan de slag

Bij Emergis richten wij ons op het versterken van wat goed gaat en op het voorkomen van ziekte. Als iemand ziek is, zetten we onze behandeling en begeleiding in op het verbeteren van de mentale en lichamelijke gezondheid én op de manier waarop iemand in het dagelijks leven functioneert. Dat betekent dat we samen ontdekken wie iemand is, waar zijn of haar behoeften liggen en wat hij of zij kan.

Ouderen ggz van Emergis behandelt en begeleidt cliënten van 65 jaar en ouder met een complexe combinatie van lichamelijke, psychologische en sociale problematiek. Dat doen we met ruim 150 medewerkers, stagiairs en vrijwilligers. We bieden verschillende vormen van zorg: van intensieve begeleiding thuis tot klinische behandeling en dagbesteding.

Binnen de ouderen ggz (kliniek) bieden wij alle zorg. Van opname tot ontslag en van een gesloten groep tot resocialisatie, in samenwerking met al onze partners zowel intern als extern.

Wat mag je van ons verwachten

Onze droom is een goede mentale gezondheid van alle inwoners van Zeeland. Dit zien wij als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en deze droom kan alleen samen met anderen worden waargemaakt. Want, een goede mentale gezondheid is van iedereen.

Jij gaat samen met jouw collega's, onze cliënten, familie, naasten en andere belangrijke partners zorgen voor een gezonde, mentaal veerkrachtige, inclusieve samenleving waarin iedereen welkom is en mee kan doen.

Jij krijgt salaris volgens de cao ggz in schaal 45. Het salaris begint met € 2.541,- en eindigt op € 3.863,-bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

We vinden het belangrijk dat jij je je werk goed kan doen en je kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij jou:

 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw jaarsalaris.
 • Vakantiebijslag van 8%.
 • Een balansbudget van maximaal € 500,- bruto bij een 36-urige werkweek. Dit kun je inzetten als opleidingsbudget of voor extra verlofuren.
 • 144 wettelijk verlofuren, 22 bovenwettelijk verlofuren en 35 levensfasebudget uren bij een 36-urige werkweek.
 • Een keuzesysteem die jou de mogelijkheid biedt om keuzes te maken in de samenstelling van je arbeidsvoorwaardenpakket door uitruil van bruto loonbestanddelen voor bepaalde netto doelen.
 • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Reiskosten volgens onze regeling reis- en verblijfkosten.
 • Morgen vraagt om nieuwe skills, daarom bieden wij jou verschillende e-learnings via Good Habitz om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om een studie te volgen.
 • Wij werken met Positieve gezondheid.

We nodigen je graag uit om een dagje met ons mee te lopen ook als je de overstap wilt maken van bijvoorbeeld het ziekenhuis, verpleeghuis of thuiszorg.

Hier herken jij jezelf in

Gepassioneerde mbo- of hbo-verpleegkundige met een speciale belangstelling voor de ouderen ggz zijn bij ons aan het juiste adres. Je maakt deel uit van een team dat zich inzet voor uitmuntende zorg aan cliënten van 65 jaar en ouder, waarbij een holistische benadering centraal staat.

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze droom: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je hebt het diploma verpleegkundige op minimaal mbo-4 niveau en bent BIG-geregistreerd.
 • Je bent deskundig, betrokken, toont luistervaardigheid en inlevingsvermogen.
 • Je hebt de overtuigingskracht om cliënten te motiveren tot het maken van keuzes.
 • Je hebt affiniteit met de (psycho-) pathologie op het gebied van ouderen ggz en gebruikte methoden zoals motiverende gesprekstechniek.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.

Werk jij mee aan onze droom?

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland? Dat kan!

Wil je eerst meer informatie of een dagje meelopen? Neem dan contact op met () via of Mario Hagenaars () via .Functie:verpleegkundig nachtdienst ouderen ggz
Startdatum:04-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2541 – 2541
Uren per week:18 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Verpleegkundige Nachtdienst Ouderen GGZ Emergis 04-04-2024

Bekijk ook andere vacatures