Vacature Huisarts

Huisarts in Halsteren

Functieomschrijving

Als instellingsarts in de eetstoorniskliniek van Changes GGZ is geen dag hetzelfde. In deze dynamische functie vorm jij het aanspreekpunt voor somatische zorgvragen van cliënten en collega's in de kliniek. Samen met ons enthousiaste multidisciplinaire behandelteam begeleid jij onze cliënten gedurende hun klinische behandeltraject naar duurzaam herstel van hun eetstoornis.

Heb jij affiniteit met de eetstoornis/verslaving doelgroep en wil jij je hier graag verder in specialiseren? Op deze unieke werkplek vragen - en geven we je tevens - flexibiliteit om je onder begeleiding van onze huidige huisarts te specialiseren in eetstoorniszorg.


Huisarts/instellingsarts

Locatie: Eetstoorniskliniek Halsteren

16-24 uur per week


Wat ga jij doen?

Je begeleidt onze cliënten van intake tot ontslag met somatische vragen en monitort hun fysieke gezondheid tijdens de opname. Jij biedt een luisterend oor en handelt naar eigen bekwaamheid. Op je agenda staat:

 • Screenen bij opname.
 • Lichamelijk onderzoek bij intake.
 • Consultatie omtrent vragen op somatisch gebied.
 • Uitvoeren van kleine verrichtingen, denk aan het plaatsen van katheters of meten van de bloedsuiker.
 • Medicatie voorschrijven.
 • Bloeduitslagen beoordelen.
 • Overleg met onze kinderarts en verpleegkundig team.
 • Ontslag en opstellen met medicatieverslag voor de huisartsbrief.
 • Deelnemen aan groepen in de kliniek.

Wie zijn wij? Maak kennis met Changes GGZ!
Geen symptoombestrijding, maar de kern van het probleem aanpakken

Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling gespecialiseerd in de behandeling van verslavingen en eetproblematiek. Wij geloven dat een verslaving of eetstoornis voortkomt uit onderliggende psychische klachten of persoonlijkheidskenmerken en vinden het daarom essentieel om gedurende de behandeling juist daarop te focussen. Wij bieden een divers behandelprogramma aan waarbij we zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig behandelen om de cliënt een sterke basis mee te geven voor langdurig herstel van een eetstoornis of verslaving.


Persoonlijk en betrokken team

Je gaat aan de slag in onze eetstoorniskliniek in Halsteren. Hier werken we met een vakkundig team samen aan duurzaam herstel van eetproblematiek. In onze eetstoorniskliniek in Halsteren is een afdeling voor jeugd (v.a. 15 jaar) en volwassenen, waar mensen gedurende de klinische opname 24/7 verblijven voor een duur van 8 tot 12 weken. Zodra je voet in deze kliniek zet zijn de warme sfeer en huiselijke omgeving direct voelbaar. Twee belangrijke factoren die een aanmerkelijke bijdrage leveren aan het unieke herstelklimaat voor cliënten. We zijn voortdurend op zoek naar verbetering en groei in ons behandelaanbod, waarin de cliënt centraal staat. Het enthousiaste en gedreven team van Changes GGZ kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en de feedback die we van cliënten krijgen.


Vanuit een vijftal locaties in Nederland en in Zuid-Afrika helpen we cliënten weer grip op hun leven te krijgen. Naast ambulante dagbehandelingen bieden we ook klinische opnames voor eetstoornis en verslaving en zijn er detox mogelijkheden. Sinds onze start in 2015 groeien wij zowel in team als behandelaanbod aanhoudend. Momenteel hebben wij circa 175 medewerkers in Nederland. Changes GGZ heeft een duidelijke missie: het bieden van blijvend herstel voor onze cliënten.


Wat bieden wij jou?


Changes GGZ blijft groeien en jij dus ook. In deze veelzijdige functie werk je in een dynamische omgeving die geen dag hetzelfde is en waarin je enorm veel kunt betekenen in het leven van een ander. Wij denken buiten vaste kaders en staan open voor jouw ambitie en ideeën om de behandeling of jezelf te ontwikkelen. Doordat je wekelijks een aantal uren binnen de muren van onze kliniek werkzaam bent en ervaringen uitwisselt met ons multidisciplinaire behandelteam doe je unieke inzichten op omtrent eetstoornis en dubbel diagnostiek.

Bij ons kan je rekenen op:


 • Een contract voor 16-24 uur per week. Je werkdagen kunnen in overleg worden ingepland.
 • Werkplezier binnen een uitdagende en veelzijdige functie.
 • Werken in een dynamisch team, waar ruimte is voor groei, ontwikkeling en jouw ideeën.
 • Salaris conform CAO GGZ Medische Specialisten, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Ruimte voor groei, ontwikkeling en eigen initiatieven (of je nu al een week of jaar bij ons werkt).
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder natuurlijk vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, keuzebudget en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Leuke extra's en mogelijkheden om je werkgeluk te vergroten.
 • Een uitstekende pensioenregeling voor je oude dag.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Jij hebt een achtergrond als basisarts, instellingsarts of huisarts. Ervaring in dit werkveld is mooi meegenomen, maar dankzij de overdracht en begeleiding van onze huidige, ervaren huisarts krijg je alle ruimte om je de eerste maanden na je komst bij ons (verder) te specialiseren in de zorg voor eetstoornis cliënten.
 • Je bent in het bezit van een BIG/AGB registratie.
 • Je hebt affiniteit met psychiatrie en eetstoornis/verslavingszorg.
 • Je hebt een flexibele houding en staat niet gek te kijken wanneer je dag anders loopt dan je vooraf had verwacht.
 • Je hebt een open blik en toegankelijke houding naar onze collega's, disciplines en cliënten toe.

Changes GGZ heeft een platte organisatiestructuur: korte lijnen en weinig hiërarchie kenmerken onze locaties. Bij ons krijg je de ruimte om echt impact te maken!


Wil jij als arts stappen in de eetstoorniszorg zetten? Reageer op deze vacature en wie weet zitten we binnenkort om de tafel om kennis te maken!


Op locatie

 • Halsteren , Noord-Brabant , Nederland

Eetstoorniskliniek Halsteren

Solliciteren

Functie:huisarts
Startdatum:06-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Changes GGZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Huisarts Changes GGZ 06-04-2024

Bekijk ook andere vacatures