Vacature Verzorgende-ig

Verzorgende-ig in Zierikzee

Bij Eilandzorg staat uw kwaliteit van leven voorop

Voor de versterking van het team is er momenteel een vacature voor verzorgende-IG voor nachtdiensten. Het gaat het om ca. 24 uur. Iets voor jou?

De nachtdiensten lopen in Locatie De Wieken van 23:45 - 7:30 uur. Er zijn ook mogelijkheden voor oproepdiensten in de nacht. Vraag naar de mogelijkheden! Je werkt op zorglocatie De Wieken in Zierikzee.


Kan jij deze punten afvinken?

  • je bent in het bezit in van een diploma Verzorgende-IG (bevoegd en bekwaam)
  • je hebt enige jaren ervaring
  • je kunt methodisch werken
  • je staat stevig in je schoenen
  • je bent in het bezit van een geldig bhv-diploma of bent bereid een tweedaagse cursus hiervoor te volgen
  • een geldige VOG dient overlegd te worden. Hierbij kunnen wij je assisteren (digitale aanvraag)

Dan bieden wij jou:

Een heel leuke, afwisselende en zelfstandige baan! Je werkt samen met een collega en bent 'eigen baas'. Elke dienst is anders. Door 's nachts te werken heb je recht op een interessante onregelmatigheidstoeslag, reis je naar je werk zonder files, en ben je overdag vrij. Het salaris is volgens de cao VVT 35 exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag). Inschaling is afhankelijk van jouw ervaring. Naast een vakantietoeslag kan je bij Eilandzorg rekenen op een eindejaarsuitkering.

Neem dan contact op met . Zij is zorgcoördinator van dit team. Voor meer informatie kan je haar bereiken via . E-mailen kan natuurlijk ook. Stuur dan een berichtje naar .Functie:verzorgende ig
Startdatum:02-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Verzorgende-ig Stichting Eilandzorg Schouwen-Duiveland 02-04-2024

Bekijk ook andere vacatures