Vacature BBL Verzorgende IG

BBL Verzorgende IG in Goes

Zorggroep Ter WeelZorggroep Ter Weel

    • Grijs, Groen en Gelukkig

BBL

BBL-opleidingen worden ook wel 'werken-leren' genoemd. BBL-opleidingen duren één tot drie jaar en starten telkens bij aanvang van het nieuwe schooljaar in september of februari. Hier lees je hoe het 'werk'-deel van je opleiding eruit ziet als je bij Zorggroep Ter Weel een BBL-opleiding start.

Beroepsbegeleidende leerweg bij Ter Weel

Tijdens je BBL-opleiding heb je iedere week een vaste lesdag. Verder leer je in de praktijk. Naast je opleidingsdagen werk je volgens een flexibel rooster, wat betekent dat je soms in het weekend, op feestdagen en 's avonds werkt. Gedurende de opleiding maak je kennis met verschillende afdelingen en locaties om ervaring op te doen met diverse doelgroepen. In het eerste halfjaar van de opleiding sta je boventallig, wat betekent dat je alle ruimte krijgt om te leren onder begeleiding van professionals. Je krijgt een leer-arbeidsovereenkomst van 25,5 tot 29,5 uur per week en ontvangt een salaris volgens de CAO VVT. Als Helpende word je ingeschaald in de zij-instroom periodiek in FWG 25 en als Verzorgende IG in FWG 35.

Erkend leerbedrijf

Zorggroep Ter Weel is een erkend leerbedrijf en heeft een accreditatie van SSB. Daarom zijn de opleidingen binnen Zorggroep Ter Weel vaak onderdeel van regionale samenwerkingen. We hebben bijvoorbeeld samenwerkingen met

  • Scalda;
  • Hoornbeeck College;
  • HZ University.

NIEUW! BBL Leerafdeling

Leer jij het beste door te doen? In september 2024 starten wij met onze allereerste leerafdeling binnen De Schenge in Goes.

We combineren leren met doen. Geen hele dagen saaie lessen achter een bureau, maar hands-on ervaring opdoen op een echte verpleegafdeling. Samen met een team van enthousiaste leerlingen en onder begeleiding van ervaren leercoaches, neem je de verantwoordelijkheid voor de zorg en begeleiding van onze cliënten. Is onze leerafdeling precies wat jij zoekt?

BBL Verzorgende IG/MZ

W il jij werken én leren in de zorg? Als leerling Verzorgende IG/MZ bij Zorggroep Ter Weel speel je een directe rol in de zorgkwaliteit die wij bieden. Onze focus ligt op de individuele behoeften van elke cliënt, en jij brengt deze in kaart door nauw samen te werken met cliënten, familie en mantelzorgers. In ons team werk je zij aan zij met zorgcoördinatoren, verpleegkundigen, helpenden en andere zorgprofessionals. Gedurende drie jaar combineer jij leren en werken om vervolgens een mooi diploma Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg in je zak te kunnen steken. Ben jij klaar om je te ontwikkelen tot een zelfverzekerde zorgprofessional?

Vragen? Vragen!Functie:bbl verzorgende ig
Startdatum:23-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:26 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgcentrum Ter Weel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. BBL Verzorgende IG Zorgcentrum Ter Weel 23-04-2024

Bekijk ook andere vacatures