Vacature Algemeen Fysiotherapeut

Algemeen Fysiotherapeut in Kapelle

Neem dan gerust contact met ons op! Via

Algemeen Fysiotherapeut Zeeland

Algemeen Fysiotherapeut Kapelle, Wemeldinge

Zeeland

Intro

Dichtbij de beste, meest complete, betaalbare zorg bieden, gericht op de gewenste deelname aan de maatschappij. Wil jij daar als Fysiotherapeut een bijdrage aan leveren? Lees dan verder!

Ons doel is om dichtbij, de meest complete en betaalbare zorg te bieden. Daarnaast blijven we ontwikkelen om ons vakgebied naar een hoger niveau te tillen om cliënten beter te kunnen behandelen. Daarvoor heeft TopzorgGroep bijvoorbeeld haar eigen academie, waarin kennis en ervaring worden gedeeld en best practices worden uitgewisseld. Daar houdt het niet bij op, want samenwerken gaat verder. Wij doen dat samen met betrokken professionals en multidisciplinaire behandelteams. TopzorgGroep is het landelijk dekkend netwerk van paramedische zorg in Nederland. TopzorgGroep staat voor "samen beter" en dit zie je binnen de interne organisatie en in de dienstverlening naar de cliënten toe terugkomen. Wij verbinden met elkaar voor een goede samenwerking, wij verbeteren om het beste resultaat te behalen en wij verzorgen met de juiste aandacht altijd voor oprechte en de beste kwalitatieve zorg.

Vanwege de groei en ontwikkelingen bij TopzorgGroep zijn wij op zoek naar een algemeen fysiotherapeut voor de locaties Kapelle en Wemeldinge.

Wat ga je bij ons doen?

Je draagt bij aan Nederland fitter, gezonder en gelukkiger maken. TopzorgGroep is actief in de (multidisciplinaire en interdisciplinaire) eerstelijnszorg, tweedelijnszorg en buiten de zorgverzekeringswet om (letselschade, arbeidsrevalidatie, UWV/WMO en lifestyle).

 • Bij TopzorgGroep kan jij je volledig focussen op jouw persoonlijke ontwikkeling en willen we graag leren van jouw kennis en vaardigheden;
 • Met jouw kennis en ervaring bied je specifieke ondersteuning en behandeling aan cliënten;
 • Naast de werkzaamheden voor de 1 e lijn kun je ook werken voor het 2 e lijn revalidatieteam;
 • Je werkt samen in een team en daarnaast kan je ook goed zelfstandig en accuraat werken.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO opleiding Fysiotherapie;
 • Je bent geregistreerd in het BIG-register en bij het KNGF en/of SKF;
 • Je hebt aandacht voor de cliënt, kan goed luisteren en je bent communicatief vaardig;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Wat bieden we jou?

Werken bij TopzorgGroep betekent werken in een organisatie die toonaangevend is op het gebied van kwaliteit en innovatie van de gezondheidszorg in Nederland. Je werkt bij ons in een organisatie waarin de cliënt, collegialiteit en een goede (werk)sfeer centraal staan. Het team bestaat uit een groep gepassioneerde collega's waarbij iedereen hart heeft voor zijn/haar vak. Er heerst een fijne en gezellige sfeer waarin er ruimte is om van elkaar te leren. Daarnaast worden er gedurende het jaar leuke uitjes georganiseerd om elkaar in een informele sfeer (nog) beter te leren kennen.

Bij TopzorgGroep staat de ontwikkeling en groei van onze medewerkers centraal. We investeren in training en opleiding om ervoor te zorgen dat ons team altijd up-to-date is van de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Hiervoor hebben we een eigen academie met geaccrediteerde bij- en nascholing. Daarnaast is er ook de ruimte voor het volgen van opleidingen buiten onze academie, bijvoorbeeld een master voor het behalen van een specialisatie.

Verder bieden we jou:

 • Een leuke functie voor 16 - 40 uur per week (in overleg);
 • Goede en duidelijke afspraken over salaris en voorwaarden;
 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Een werkomgeving met een actief, leuk, leergierig en kwalitatief multi- en interdisciplinair werkend team.

Heb je interesse?

Stuur dan je CV naar:


Voor inlichtingen over deze vacature kan er contact worden opgenomen met onze Corporate Recruiter Melissa Emmen-van der Veeken, telefoonnummer: .

Corporate Recruiter TopzorgGroep

Over TopzorgGroepFunctie:algemeen fysiotherapeut
Startdatum:29-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TopzorgGroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Algemeen Fysiotherapeut TopzorgGroep 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures