Vacature Activiteitenbegeleider Groepsactiviteiten

Activiteitenbegeleider Groepsactiviteiten in Kapelle

Bij Cederhof werken ruim 315 medewerkers en 150 vrijwilligers.

 • lid cliëntenraad Cederhof
 • Activiteitenbegeleider groepsactiviteiten (vervanging zwangerschapsverlof)
 • Activiteitenbegeleider huiskamer beschermd gebied
 • Vakantiehulp huishouden bij ouderen thuis en in het verpleeghuis
 • Vakantiehulpen keuken en zorg (verpleeghuis en wijkverpleging)
 • Verzorgende en verpleegkundigen verpleeghuis en wijkverpleging
 • Oproepkrachten verzorgende of verpleegkundige
 • BBL leerlingen verzorging en verpleging

Wijkverpleegkundige (24-32 uur per week)

Heb jij hart voor de ouderenzorg en ben je in het bezit van een diploma HBO Verpleegkunde? Wil je werken in een dynamische omgeving en ben jij een echte teamplayer? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat ga je doen? Met jouw kennis en ervaring draag je bij aan het leveren van goede kwaliteit van zorg en het welbevinden van de cliënten. Na overleg met de cliënt weet je een goede indicatie te stellen en het zorgplan op maat te maken, met behoud van autonomie en kwaliteit van leven van de cliënt. Aan jou de taak om veranderingen in de gezondheidssituatie en het welzijn van cliënten te signaleren en hierop actie te ondernemen. Waar nodig voer je ook zelf zorg uit, om een goed beeld van de cliënt te krijgen of de collega's te kunnen voorzien van advies/coaching in (complexe) situaties. Je coördineert en coacht waar nodig je collega's om de kwaliteit van zorg te verhogen.

Je bent de spil in de samenwerking met andere disciplines, zoals de huisarts, fysio- en ergotherapeut, specialist en het ziekenhuis. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg en kijkt steeds of het beter kan. Je bent het aanspreekpunt in de wijk. Je bent een belangrijke schakel tussen de cliënt en zijn netwerk, waarbij je veel eigen regie hebt en beslissingen durft te nemen. Verder begeleid je nieuwe medewerkers en stagiairs en geef je klinische lessen aan zorgmedewerkers.

Je maakt deel uit van ons team wijkverpleging, dat - naast jou - bestaat uit wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, verzorgenden en helpende plus. De manager wijkverpleging stuurt de afdeling aan. Is deze afwezig, dan zorg jij ervoor dat de zorgverlening goed verloopt. Kortom, een veelzijdige functie in een fijne organisatie, waar je meewerkt in een professioneel team.

Wat breng je mee? Je beschikt over een HBO-V diploma en bent ingeschreven in het BIG-register. Je bent zelfstandig en empathisch en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als wijkverpleegkundige, en vindt het leuk om een vraagbaak voor je collega's te zijn.

Mooie arbeidsvoorwaarden en bovenal een gezellig team die samen graag met je koffie drinken en lunchen bij Cederhof.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nicky Ganseman (manager) via tel.nr.: .

Deze kun je per email versturen naar:

Wil je graag iets voor een ander betekenen? Lijkt de combi van werken en leren jou ideaal en wil je graag starten in een BBL-leertraject?

Solliciteer dan voor een leer-werkplek Helpende plus , Leerlingen verzorgende-IG (niveau 3) of verpleegkundige (mbo/hbo)

Als leerling verzorgende IG of verpleegkundige ga je naast school in de praktijk leren hoe je zorg verleend aan onze bewoners en/of cliënten in de thuissituatie. Daarnaast leer je hoe je bij kunt dragen aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat.

Je beschikt over doorzettingsvermogen, goede communicatieve vaardigheden en invoelingsvermogen. Verder kun je goed zelfstandig werken en ben je bereid tot het draaien van alle diensten. Uiteraard heb je hart voor de zorg!

Een boeiende leerwerkplek binnen een kleinschalige zorgorganisatie, die volop in ontwikkeling is. Arbeidsvoorwaarden en inschaling zijn conform de CAO VVT.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met (). Te bereiken via tel.nr.: .

Stuur je CV met motivatie naar:

De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van het huishouden bij onze cliënten thuis en bewoners in het verpleeghuis (afstoffen, stofzuigen, schoonmaken van badkamer en toilet, etc).

De cliënten zijn gepland tussen de 8.30 uur en 16.00 uur en onze huishoudelijke hulpen werken alleen van maandag t/m vrijdag. Het inplannen gaat in overleg met jou en de cliënt.

Wat breng je mee?

• Je bent sociaal, representatief, zelfstandig en flexibel

• Je hebt inhoudelijke kennis van huishoudelijke werkzaamheden

• Je hebt werkervaring met huishouding

• Je bent zorgzaam en kunt je verplaatsen in de situatie van de cliënt

• Een plezierige werkomgeving en flexibele arbeidstijden

• Een interessante, uitdagende en leerzame werkomgeving

• Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Angelique Willems (coördinator Huishouding) via tel.nr.: .

Deze kun je per email versturen naar ():

Versterking van de cliëntenraad Cederhof

Wie zoeken wij: Enthousiaste leden voor de cliëntenraad Cederhof. Vooral jongeren worden aangemoedigd om te solliciteren omdat we het belangrijk de verbinding met alle generaties te maken.

Wie zijn wij: De cliëntenraad bestaat momenteel uit 6 personen van jong tot oud met een brede achtergrond en ervaring die elkaar aanvullen.

Wat doen wij: De cliëntenraad behartigt de belangen van cliënten van Cederhof. De cliëntenraad adviseert rechtstreeks over onderwerpen die voor cliënten belangrijk zijn.

Hoe vaak zien we elkaar: Eén keer in de twee maanden komen wij in dezelfde week twee keer bijéén. In het begin van de week is er een vooroverleg met de cliëntenraad (2 uur). Hier worden standpunten en adviezen besproken die later in de week worden overgedragen tijdens een overleg met de directeur-bestuurder (2 uur). Er wordt rekening gehouden met de mogelijkheden voor jongeren/werkenden. Zo is er de mogelijkheid om online via Microsoft Teams aan te sluiten en kan een deel van de vergaderingen na werktijd worden gepland.

Wat bieden wij: De mogelijkheid om de ontwikkelingen Cederhof van dichtbij te volgen; en daarbij invloed uit te oefenen voor een zo goed mogelijke zorg voor cliënten van Cederhof (verpleeghuiszorg en wijkverpleging). Er is een jaarlijkse onkostenvergoeding van 750 euro.

Voor vragen kun je contact opnemen met de voorzitter cliëntenraad, Cyriel de Block, tel: of Inge van den Boomen, directeur-bestuurder, .

Je motivatiebrief en cv zien wij graag tegemoet:

In verband met zwangerschapsverlof van onze collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste

12-20 uur per week (bespreekbaar)

Heb jij hart voor bewegen, vind je het leuk om anderen blij te maken en kun je goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter vervanging van het zwangerschapsverlof van onze activiteitenbegeleider zoeken wij iemand die de centrale activiteiten binnen Cederhof kan voortzetten.

Wat ga je dan doen? Denk aan boksen, yoga, bakken of... Je mag natuurlijk ook zelf iets leuks verzinnen!

Uren zijn in overleg.

 • Jij hebt of volgt de opleiding Cios of bijvoorbeeld social work, maatschappelijk werk etc.
 • Je hebt hart voor ouderen en vindt het leuk om iedere dag verschillende activiteiten voor hen aan te bieden
 • Een boeiende werkplek binnen een kleinschalige zorgorganisatie, die volop in ontwikkeling is.
 • Een contract voor de periode van mei tot oktober, maar mogelijk voor langere periode
 • Een salaris conform CAO VVT
 • Vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Fietsplan en sporten met korting

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met () via tel.nr.: .

Deze kun je per email versturen naar:

Voor onze huiskamer in het verpleeghuis zijn wij op zoek naar een enthousiaste

12-28 uur per week (bespreekbaar)

Deze kun je per email versturen naar:


dat staat centraal bij Cederhof.Functie:activiteitenbegeleider groepsactiviteiten
Startdatum:05-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cederhof via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Activiteitenbegeleider Groepsactiviteiten Cederhof 05-05-2024

Bekijk ook andere vacatures