Vacature Psycholoog

Psycholoog in Goes

Zorggroep Ter Weel

  • Grijs, Groen en Gelukkig

Psycholoog (GZ)

Zorg & Welzijn

Locatie Diverse locaties

Aantal uur Uren in overleg

Ervaring > 0 jaar

Opleidingsniveau WO

De functie

Ben jij een medisch academicus/academica en heb je interesse om te wonen in Zeeland en te werken in de Zorg- en Welzijnssector? Kom Zorggroep Ter Weel bezoeken, verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en dineer in een restaurant naar wens terwijl jij kennis maakt met Zeeland. Uiteraard kan dit in een periode die jou uitkomt. En aangezien een oriëntatie meestal samen is, is je partner (of een andere introduceé) ook van harte welkom! Het verblijf en programma is naar eigen invulling. Ontdek Zeeland nu met ons unieke verwenarrangement in samenwerking met Medisea .

Wil jij jouw expertise als psycholoog inzetten om teams, cliënten, medewerkers en families te ondersteunen bij uitdagende omgangsvraagstukken? Zoek jij een veelzijdige functie in een gedreven en toegewijd team om je in te zetten voor de verbetering van zorgkwaliteit? Dan is deze functie als Psycholoog de ideale uitdaging voor jou.

Als psycholoog bij Zorggroep Ter Weel maak je deel uit van een prettig team van drie psychologen en een gedragscoach. Je werkt zelfstandig op diverse afdelingen, waaronder PG, somatiek en GP, en beheert je eigen cliëntenbestand. Samen met je gedreven collega's bewaak je de kwaliteit van psychologische zorgverlening en houd je deze voortdurend up-to-date aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daarnaast vervul je een actieve rol als docent in verschillende klinische lessen, waarin je jouw kennis deelt met collega's en bijdraagt aan de continue professionele ontwikkeling van het team.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:


 • Het proactief signaleren en observeren van probleemgedrag, waarbij jouw advies en ondersteuning het verschil maken voor teams, cliënten, medewerkers en hun families in het omgaan met uitdagende situaties.
 • Het vormgeven van doeltreffende omgangsplannen en het zorgvuldig bewaken van de implementatie ervan.
 • De organisatie van inspirerende 'Bijzondere Bewoners Besprekingen', gedragsvisites en jouw betrokkenheid bij multidisciplinaire overleggen.
 • Het uitvoeren van hoogwaardig psychodiagnostisch onderzoek, waarbij jouw conclusies direct worden geïmplementeerd in de zorg voor de cliënt.

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Gezondheids-, Levensloop- of Klinische Psychologie (ervaring in de ouderenzorg is een pre).
 • Je hebt daarnaast de Basis Aantekening Psycho Diagnostiek (BAPD) behaald (of bent bereid deze te behalen).
 • Je beschikt over een empathisch, analytisch en reflectief vermogen, waardoor je effectief kunt inspelen op diverse situaties. Met een ondernemende en innovatieve werkhouding weet je kansen te benutten en bij te dragen aan vernieuwing binnen het team. Als communicatief vaardige en prettige collega ben je sterk in samenwerken en voeg je een gezonde dosis humor toe aan de werkomgeving.

Wij bieden

 • Als Psycholoog word je ingeschaald in FWG 65 conform de CAO VVT, met een maximaal bruto maandsalaris van € 6583,78 op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Een uitdagende en veelzijdige baan met een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 36 uur per week (andere contractsvormen zijn bespreekbaar).
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Meerkeuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld voor het aankopen van een fiets en het uitruilen van reiskosten.
 • Bedrijfsfitness en gratis sporten op de werklocatie.
 • Een goede pensioenregeling.

Herken je jezelf?

Solliciteer dan direct. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met , op telefoonnummer: .

Een referentiecheck en het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.
Deze vacature verschijnt eerst intern. Re-integratie- en herplaatsingskandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl .

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!Functie:psycholoog
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:6583 – 6583
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgcentrum Ter Weel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Psycholoog Zorgcentrum Ter Weel 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures