Vacature GZ-Psycholoog

GZ-Psycholoog in Kloetinge Gem Goes

Opleidingen & stages

Wil jij in het voorjaar van 2025 starten met de opleiding tot klinisch psycholoog binnen de volwassenen en ouderen ggz? Dan is dit een unieke kans om je verder te ontwikkelen!

Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • De opleiding tot klinisch psycholoog omvat een vierjarig praktijk programma voor 32 tot 36 uur per week, inclusief gemiddeld één dag per week cursorisch onderwijs georganiseerd door de RINO Groep. Je doet praktijkervaring op binnen Emergis. Dit gebeurt onder nauwe begeleiding van een praktijkopleider, een werkbegeleider en supervisoren.
 • Het praktijkopleidingsprogramma bestaat uit vier pijlers: psychodiagnostiek, behandeling (waaronder psychotherapie), wetenschappelijk onderzoek en management. De beroepsidentiteit en de integratie van de pijlers zijn de rode lijn in de opleiding.
 • De opleiding valt onder verantwoordelijkheid van de hoofdopleider van de RINO Groep. Meer informatie hierover vind je op: www.rinogroep.nl.
Samen aan de slag

Bij Emergis richten wij ons op het versterken van wat goed gaat en op het voorkomen van ziekte. Als iemand ziek is, zetten we onze behandeling en begeleiding in op het verbeteren van de mentale en lichamelijke gezondheid én op de manier waarop iemand in het dagelijks leven functioneert. Dat betekent dat we samen ontdekken wie iemand is, waar zijn of haar behoeften liggen en wat hij of zij kan.

Als gz-psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog (GIOS) zal je gedurende jouw opleiding op twee verschillende afdelingen binnen Emergis praktijkervaring opdoen. Na je diplomering ben je als klinisch psycholoog inzetbaar in veel verschillende werkgebieden.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als gz-psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 65. Het salaris begint met € 4.272,- en eindigt op € 6.504,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (salarisschaal per 1 december 2024).
 • De functie valt onder de cao ggz. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, balansbudget en collectieve zorg- en inkomensverzekeringen.
 • Opleidingsgebonden contacten en lesdagen vallen onder werktijd.
 • Het collegegeld, de verplichte literatuur en supervisie worden volledig door Emergis vergoed en/of beschikbaar gesteld.
 • Voor de duur van de opleiding wordt een leer-/arbeidsovereenkomst opgesteld.
Hier herken jij jezelf in

 • Je bent BIG-geregistreerd als gz-psycholoog en beschikt ten minste over twee jaar werkervaring als zodanig.

 • Je bent enthousiast, stressbestendig en vindt het een uitdaging om voor het praktijkdeel van de opleiding binnen verschillende afdelingen van Emergis te werken.

 • Je hebt interesse in en bent gemotiveerd om wetenschappelijk onderzoek uit te zetten.

 • Je hebt affiniteit met management, beleid en organisatie en hebt de ambitie om een leidinggevende positie in de zorg in te nemen.

 • Je beschikt over goed empathisch- en reflectief vermogen.

 • Je hebt een ondernemende en lerende werkhouding en je bent collegiaal en flexibel.

 • Je bent in staat goed zelfstandig te werken, maar je kan je eveneens goed integreren in een team om zodoende samen de meest passende zorg vorm geven.

 • We verwachten dat je gedurende de opleiding 32 tot 36 uur per week werkzaam bent (inclusief de opleidingsdag). Daarnaast investeer je eigen tijd in zelfstudie.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.

Werk jij mee aan onze droom?Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland? Dat kan!

Functie:gz-psycholoog
Startdatum:10-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4272 – 4272
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. GZ-Psycholoog Emergis 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures