Vacature Terminalchauffeur - Parttime

Terminalchauffeur - Parttime in Kruiningen

Je gaat werken als rangeerchauffeur op het eigen terrein van een aardappel fabrikant. Als terminalchauffeur  zal je in Kruiningen werken overdag (10:00 t/m 18:00) of in de nacht (22:00 t/m 18:00). Op dit moment zijn wij op zoek naar een chauffeur die voornamelijk op zaterdag en zondag beschikbaar is maar ben je de overige dagen ook beschikbaar neem dan ook zeker contact met ons op.

De vrachten die binnen komen worden eerst gekeurd door de keurmeester. Vervolgens krijg jij via de portofoon te horen welke trailer er naar de productie hal gereden kan worden. Uiteraard dock jij deze als een professional aan en zet je de baan aan zodat de trailer leeg gedraaid kan worden. Uiteraard koppel je de lege trailers weer aan en rij je deze terug naar de parking. Naast deze werkzaamheden dien je ook de losplaats netjes te houden doormiddel van veeg werkzaamheden.

Functie:Transport, Terminalchauffeur - Parttime
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 24/7 Drive via zeeland@247drive.nl of 31165523920. Of bezoek hun website http://247drive.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Terminalchauffeur – Parttime 24/7 Drive 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures