Vacature Magazijnmedewerker DSV Tholen

Magazijnmedewerker DSV Tholen in Tholen

Versterk het DSV-team in Tholen! Wij zijn een wereldleider in logistiek, toegewijd aan eenvoud en efficiëntie. Als magazijnmedewerker speel jij een cruciale rol in onze missie. Je komt terecht in een dynamisch, samenwerkend team waarin ieders bijdrage telt. De enthousiaste sfeer maakt dat elke werkdag voorbij vliegt. Wil jij onderdeel zijn van dit succes? Sluit je aan bij DSV, waar jouw inzet om bedrijven wereldwijd te verbinden gewaardeerd wordt. Wacht niet langer, start jouw DSV avontuur vandaag nog!

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een fulltime baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waar groei centraal staat? Als Pick/Pack medewerker bij DSV in Tholen ben je een gewaardeerd lid van ons team en verdien je €13.27 - 13.54 bruto per uur. Bij ons telt ervaring! Heb je al ervaring in deze rol? Goed nieuws! Bij DSV wordt ervaring namelijk beloond met een hoger salaris. En zelfs als beginner krijg je kansen om te groeien! Onze medewerkers zijn enorm belangrijk voor ons. Daarom bieden we gratis parkeerplaatsen voor iedereen en zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Word jij onze nieuwe collega? We zijn op zoek naar een echte teamplayer;

iemand die past in ons dynamische en enthousiaste team. Werk je graag in een positieve werkomgeving met eerlijke kansen voor iedereen? Solliciteer dan vandaag nog! Wij verzekeren strikte naleving van de Algemene Wet Gelijke Behandeling en zien uit naar jouw sollicitatie.

Wij vragen:

Werk jij graag in een dynamische omgeving en ben je op zoek naar een fulltime functie? Dan is de Pick/Pack functie bij DSV in Tholen perfect voor jou! Wat we van jou verwachten: • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie;

• Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar en in 2 ploegen;

• Het vermogen om zelfstandig te werken maar ook goed als onderdeel van een team;

• Je bent fysiek fit en bereid om tijdens piekmomenten een stapje extra te zetten. Ben jij dé kandidaat waar we naar op zoek zijn? Neem dan contact met ons op. Wij hopen je snel te kunnen verwelkomen in ons team!

Waar ga je werken:

DSV Solutions is de logistieke divisie van het wereldwijd opererende DSV en biedt logistieke totaalconcepten aan. In Tholen verzorgt DSV de warehousing en logistiek van 20 klanten in een splinternieuw magazijn.Functie:Laders en lossers
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via DSV.Tholen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Magazijnmedewerker DSV Tholen Timing 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures