Vacature Support-medewerker

Support-medewerker in Nieuwerkerk

dge bv

Je werk als Support-medewerker
Als Support-medewerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van supportaanvragen voor onze ERP-oplossingen op basis van de software dgeDetailhandel en dgeGroothandel.

Je begint met een gedegen inwerkperiode. Deze bestaat uit het je eigen maken van de software.
Al snel breng je je kennis in de praktijk door inkomende supportaanvragen van onze klanten af te handelen.
Op het moment dat je kennis en ervaring op voldoende niveau is, pak je ook de meer uitdagende tickets op en ga je steeds meer zelfstandig aan de slag.

Je lost de supportmeldingen zover mogelijk zelf op of schakelt indien nodig de expertise van een collega in.
Je komt te werken binnen een gemotiveerd team waarin je volop ruimte hebt om in hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid je functie te vervullen. Het is een fulltime functie.

Wat je meebrengt als Support-medewerker - MBO denk/werkniveau. - Je bent een teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel. - Klant- en servicegericht. - Goede organisatorische vaardigheden, in staat prioriteiten te stellen. - Je hebt een stevige analytische vaardigheid om oorzaak van problemen op te sporen. - Uitstekende contactuele en sociale vaardigheden. - Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. - Enige kennis van erp-software, databasesystemen (SQL) is een pré.

Het bedrijf
Wij, data group europe bv, verzorgen de complete automatisering van onze klanten. Onze klanten zijn voornamelijk zelfstandige ondernemers in de doe-het-zelf, ijzerwaren, bouw en industrie, tuin- en dierenbranche. De complete automatisering van onze klanten bestaat uit onderhoud en distributie van een centrale artikelendatabase (met daarin artikel- en prijsgegevens van meer dan 3.600.000 artikelen) en het leveren van een door ons zelfontwikkelde softwarepakketten (dgeDetailhandel en dgeGroothandel).

Ons bedrijf is gevestigd in Nieuwerkerk in Zeeland (nabij Zierikzee).

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met
(e-mail of telefoon ).

Kom jij ons team versterken?

Functie:support medewerker
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DGE via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Support-medewerker DGE 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures