Vacature Fullstack PHP Developer

Fullstack PHP Developer in Zierikzee

Over ons

  • Dit is vollan

Bellen

Mailen

WhatsAppen

Bezoeken

Grevelingenstraat 10H 4301 XX Zierikzee

Fullstack PHP developer

Als fullstack PHP developer werk je samen met backend en front-end developers en designers volgens de Scrum methode. Samen met je teamgenoten ben je betrokken bij het hele ontwikkeltraject. Van de architectuur tot de daadwerkelijke implementatie en oplevering. Daarna draag je bij aan de verantwoordelijkheid voor de optimalisatie en doorontwikkeling.

Jouw rol als fullstack PHP developer

Samen met je teamgenoten bouw je mee aan de beste oplossing voor de klant. Je werkt mee aan websites, webshops, applicaties, koppelingen en API's. Repetitief werk? Dat proberen we te voorkomen. Je bouwt steeds weer andere dingen. Bij de ontwikkeling van onze business software Clientbox en DNS management software ctrlDNS draag je structureel bij aan verbeteringen van de gebruikerservaring en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.

Als fullstack PHP developer weet je alles van PHP of vergelijkbare programmeertalen en heb je uitgebreide ervaring met HTML, CSS en Javascript. Om je een idee te geven van de principes, tools en programmeertalen die we in het team hanteren hebben we ze voor je op een rij gezet. We noemen dit lijstje 'ons gereedschap'.

Vollan in het kort

Onze naam vertelt niet wie we zijn, maar hoe we dingen doen. Zelf noemen we het een levensstijl, omdat het terug komt in alles wat je in je leven doet. Op ieder moment dat je er volledig voor wilt gaan.

Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor wat we doen. We zorgen voor elkaar. Als het goed gaat en ook als het even minder gaat. Dat zie je terug in de kleine dingen als het verzorgen van een dagelijkse gezamenlijke lunch of het bierproeven tijdens de vrijdagmiddagborrel. We zijn altijd duidelijk, met respect voor elkaar.

Solliciteren als fullstack PHP developer

Wat leuk dat je interesse hebt om vollan aan de slag te gaan! Laat ons weten wat je kunt en wilt leren door het formulier hieronder in te vullen. Je kunt je sollicitatie ook richten aan via of je pakt de telefoon en belt om meteen een afspraak te maken.

1.

We zijn benieuwd wie je bent, wat je kunt en zou willen leren. Maar ook waarom jij denkt dat jij degene bent die in ons team past.

2. Kennismaken

We zijn inmiddels een aantal dingen van je te weten gekomen waardoor wij geïnteresseerd zijn. We gaan een afspraak maken om kennis te maken!

3. Kennisdag

Na het gesprek is er een match. We plannen een dag waarop je mee komt werken. Zo weet jij waar je komt te werken en wij ontdekken wat jij kunt.

4. Voorwaarden

We zijn het erover eens, jij komt bij ons op je plek te zitten. We hoeven het nu alleen nog eens te worden over de voorwaarden.

5. Vollan aan de bak!

We weten hoeveel uren je aan de slag gaat, welke rol(len) je wilt vervullen én we zijn het eens over de voorwaarden. Het is tijd voor je eerste dag!

Solliciteren

Bellen

Mailen

WhatsAppenFunctie:php fullstack developer
Startdatum:21-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vollan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Fullstack PHP Developer Vollan 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures