Vacature Front-end Developer

Front-end Developer in Zierikzee

Vollan logo

 • Front-end developer

Bellen

Mailen

WhatsAppen

Bezoeken

Grevelingenstraat 10H 4301 XX Zierikzee

Front-end developer

Als front-end developer draag jij bij aan de online presentatie en het gebruikersgemak van onze klanten. Je bent de schakel tussen design, interactie en implementatie. Van nature heb je oog voor detail en dat zorgt voor een perfecte doorvertaling van een design. Jouw inspanningen zorgen er zo voor dat onze klanten bezoekers welkom kunnen heten op hun website of webshop en applicaties bruikbaar en gebruiksvriendelijk zijn voor iedereen.

Jouw rol als front-end developer

Als front-end developer ben je de schakel tussen de digital of UI designer en backend developer. Zo ben je verantwoordelijk voor een optimale gebruikerservaring en een perfecte doorvertaling van de designs. Je gaat werken aan websites, webshops en de interface van applicaties. Bij de ontwikkeling van onze business software Clientbox en DNS management software ctrlDNS draag je structureel bij aan verbeteringen van de gebruikerservaring en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.

Als front-end developer weet jij alles van HTML5, SASS, CSS3 en Javascript. Angular of REACT is een pré. Om je een idee te geven van de principes, tools en programmeertalen die we in het team hanteren hebben we ze voor je op een rij gezet. We noemen dit lijstje 'ons gereedschap'.

 • We zoeken een collega die 24 tot 40 uur bij ons op kantoor in Zierikzee aan de slag gaat.
 • Om thuis te kunnen werken als dat een keer fijner of nodig is, krijg je een Macbook tot je beschikking.
 • Tussen de middag halen we vers brood, dekken we de tafel en eten we gezamenlijk de door Vollan verzorgde lunch.
 • We dragen zorg voor je pensioen, we hebben een PMO en WIA regeling.
 • We bieden je de mogelijkheid om twee keer per week deel te nemen aan de Vollan groepstraining, dat betekent sporten onder werktijd en zonder kosten. Uiteraard op vrijwillige basis.
 • Je krijgt studiebudget en uren om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Ben je vader of moeder? Op de verjaardag van je kind ben je thuis, de vrije dag krijg je van ons op de dagen dat je werkt.
 • Naast je vrije dagen heb je ook een vrij in te zetten jokerdag.

De rest vertellen we je graag tijdens onze kennismaking!

Vollan in het kort

Onze naam vertelt niet wie we zijn, maar hoe we dingen doen. Zelf noemen we het een levensstijl, omdat het terug komt in alles wat je in je leven doet. Op ieder moment dat je er volledig voor wilt gaan.

Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor wat we doen. We zorgen voor elkaar. Als het goed gaat en ook als het even minder gaat. Dat zie je terug in de kleine dingen als het verzorgen van een dagelijkse gezamenlijke lunch of het bierproeven tijdens de vrijdagmiddagborrel. We zijn altijd duidelijk, met respect voor elkaar.

Solliciteren als front-end developer

Wat leuk dat je interesse hebt om vollan aan de slag te gaan! Laat ons weten wat je kunt en wilt leren door het formulier hieronder in te vullen. Je kunt je sollicitatie ook richten aan via of je pakt de telefoon en belt om meteen een afspraak te maken.

1.

We zijn benieuwd wie je bent, wat je kunt en zou willen leren. Maar ook waarom jij denkt dat jij degene bent die in ons team past.

2. Kennismaken

We zijn inmiddels een aantal dingen van je te weten gekomen waardoor wij geïnteresseerd zijn. We gaan een afspraak maken om kennis te maken!

3. Kennisdag

Na het gesprek is er een match. We plannen een dag waarop je mee komt werken. Zo weet jij waar je komt te werken en wij ontdekken wat jij kunt.

4. Voorwaarden

We zijn het erover eens, jij komt bij ons op je plek te zitten. We hoeven het nu alleen nog eens te worden over de voorwaarden.

5. Vollan aan de bak!

We weten hoeveel uren je aan de slag gaat, welke rol(len) je wilt vervullen én we zijn het eens over de voorwaarden. Het is tijd voor je eerste dag!

Solliciteren

Bellen

MailenFunctie:front-end developer
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vollan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Front-end Developer Vollan 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures