Vacature Front-end Javascript Developer

Front-end Javascript Developer in Nieuwerkerk

dge bv

Vanwege de uitbreiding en doorontwikkeling van ons softwareportfolio zijn wij op zoek naar een enthousiaste Front-end JavaScript Developer.

De functie
Je werkzaamheden als front-end developer liggen op technisch en creatief vlak. Je ontwikkelt in samenspraak met de (back-end) developer, de front-end voor app- en webtoepassingen voor onze softwarepakketten dgeDetailhandel en dgeGroothandel.
Je komt te werken binnen een gemotiveerd team van 4 developers waarin in je volop ruimte hebt om zelfstandig je functie te vervullen.

Het bedrijf
Wij, data group europe bv, verzorgen met 12 medewerkers de complete automatisering van onze klanten. Onze klanten zijn voornamelijk zelfstandige ondernemers in de doe-het-zelf, ijzerwaren, bouw en industrie, tuin- en dierenbranche. De automatisering van onze klanten bestaat uit onderhoud en distributie van een centrale artikelendatabase (met daarin artikel- en prijsgegevens van meer dan 5.400.000 artikelen) en het leveren van door ons zelf ontwikkelde ERP/POS softwarepakketten: dgeDetailhandel en dgeGroothandel.
Ons bedrijf is gevestigd in Nieuwerkerk (Zeeland).

De functie eisen - HBO denk/werkniveau. - Kennis van JavaScript, HTML5 en CSS - Kennis van Node.JS, MongoDB, PHP en REST API's is een pré. - Je bent een teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met (email
of telefoon ).

Kom jij ons team versterken?

Functie:front end developer javascript
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DGE via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Front-end Javascript Developer DGE 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures